Technopat Sosyal'de 1000. Mesajım!

Yalnız değilmişim. :D

Aslında burada kalmamın bir sebebi de bu. Dün Donanımhaber.com'a girdim dayanamadım. Site tasarımı 2002 yılından kalma http sitesi gibi. Shiftdelete, Webtekno, Donanım Arşivi gibi forumlar ise aktiflik yokmuş gibi hissettiriyor ilgimi çekmiyor o yüzden. Ayrıca yazım kurallarına dikkat etmesi benim Türkçe'mi inanılmaz geliştirdi. Artık Whatsapp kullanırken bile aile grubunda bile yazım kurallarına dikkat ediyorum, cümleye küçük harfle başlayınca afakanlar basıyor rahatsız oluyorum. Hatta sınav notlarım yükseldi bu forum sayesinde. :) Mizah seviyesi zaten yüksek bir yer. Eskiden moderatör abilerim ceza yazdığı için sinirlenirdim ama şimdi her cezanın bir sebebi vardır diyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ayrıca bir çok konuda geliştirdi bu forum beni. Kısacası, Technopat candır!
Webtekno'nun forumu olduğunu bile bilmiyordum. DH Forum'a geçen gün üye oldum ve cidden eski bir tasarımı var. Konuya mesaj yazma bölümünü bile bulamadım.
Bence @bilinçli pars 1000 mesajı kutladı ve artık hesabını tamamen kapatıp kendine doğanın içinde ev tutup orada yaşamaya başladı.
Ege'de domates yetiştirir artık :D

Technopat Sosyal'de 1.000. Mesajım hayırlı uğurlu olsun!
İyisiyle kötüsüyle, konusuyla mesajıyla, bilgiyle eğlenceyle, espirisiyle gülmesiyle, gündüzüyle gecesiyle...
1 ile başladım, 10 oldu. 10-10 20 oldu. 20 Olan 25, 25 olan 50 oldu. 50 Olan 100 oldu. 100 olana 1 tane daha 0 eklendi 1000 oldu! Tabii dile pardon klavyeye kolay! Klavyede belirtmek bir tanecik "0" eklemekle bitse de gerçekte öyle olmuyor. 100 olanı 1000 yapmak için üstüne 10 kat mesaj eklemeniz gerekiyor. :D
100.Mesaj'a Özel - Technopat Sosyal Deneyimleriniz - Technopat Sosyal Daha geçen gün 100. Mesajı kutluyorduk. Ne çabuk 1000 oldu? Zaman ne kadar da çabuk geçiyor ya, değil mi? :)
Huyum var sakın bozma. Sabit kalsın tam rakam. 1001 olursa kafayı yerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı