2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 8 Ağustos 2020 #341 Herkes trolluyor hadi hayırlısı.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 8 Ağustos 2020 #342 Alawar dedi: Kız olmadığı halde şıkka oy verenler yüzünden kimin kız olduğunu öğrenme fırsatını kaybettik. Umarım yaptığınızdan mutlusunuzdur. Genişletmek için tıkla... Avlanmaya gelmişsin de elin boş döndüğün için üzülüyorsun gibi yazmışsın.
Alawar dedi: Kız olmadığı halde şıkka oy verenler yüzünden kimin kız olduğunu öğrenme fırsatını kaybettik. Umarım yaptığınızdan mutlusunuzdur. Genişletmek için tıkla... Avlanmaya gelmişsin de elin boş döndüğün için üzülüyorsun gibi yazmışsın.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 8 Ağustos 2020 #343 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ben de. Nickim niye Jang Geum sanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hiç beklemezdim.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ben de. Nickim niye Jang Geum sanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hiç beklemezdim.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 8 Ağustos 2020 #344 Sırf bazıları trollediği için kimin kız olduğunu anlamadım. Bari bu konudaki tek kız olmazdım.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.091 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 8 Ağustos 2020 #345 zeynepiremo18 dedi: Sırf bazıları trollediği için kimin kız olduğunu anlamadım. Bari bu konudaki tek kız olmazdım. Genişletmek için tıkla... Kız moderatörü bulsalar bir tane daha olacaktı da işte...
zeynepiremo18 dedi: Sırf bazıları trollediği için kimin kız olduğunu anlamadım. Bari bu konudaki tek kız olmazdım. Genişletmek için tıkla... Kız moderatörü bulsalar bir tane daha olacaktı da işte...
ctrlshift Kilopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 13 8 Ağustos 2020 #346 Shimada Sensei dedi: Sanalda kız olmak eğlenceli tabi. Mikrofondan kız sesi dinlettim diye kendinden geçiyor millet Kız taklidi yapıp oyunlarda erkekleri dolandıranlar var Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak lazımdı aslında. Kızlığın ekmeğini yemek lazım.
Shimada Sensei dedi: Sanalda kız olmak eğlenceli tabi. Mikrofondan kız sesi dinlettim diye kendinden geçiyor millet Kız taklidi yapıp oyunlarda erkekleri dolandıranlar var Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak lazımdı aslında. Kızlığın ekmeğini yemek lazım.
Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 8 Ağustos 2020 #347 Utku G. dedi: Elimde kız vardı, ondan. Genişletmek için tıkla... İster inanın ister inanmayın. Siz olduğunuza emin olmak için 10 kere baktım. İçimden hayal mi görüyorum, dedim.
Utku G. dedi: Elimde kız vardı, ondan. Genişletmek için tıkla... İster inanın ister inanmayın. Siz olduğunuza emin olmak için 10 kere baktım. İçimden hayal mi görüyorum, dedim.
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 8 Ağustos 2020 #348 @Motionless IN White bu adam çok çekti sizden, biraz benden çeksin!
ctrlshift Kilopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 13 8 Ağustos 2020 #349 zeynepiremo18 dedi: Sırf bazıları trollediği için kimin kız olduğunu anlamadım. Bari bu konudaki tek kız olmazdım. Genişletmek için tıkla... Değilsin.
zeynepiremo18 dedi: Sırf bazıları trollediği için kimin kız olduğunu anlamadım. Bari bu konudaki tek kız olmazdım. Genişletmek için tıkla... Değilsin.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 8 Ağustos 2020 #350 Shimada Sensei dedi: Sanalda kız olmak eğlenceli tabi. Mikrofondan kız sesi dinlettim diye kendinden geçiyor millet Kız taklidi yapıp oyunlarda erkekleri dolandıranlar var Genişletmek için tıkla... Bilmem kaç yaşonda CoC hesabı açmıştım, adı korkulu rüya'ydı. Globale yazdıkça neler neler geliyordu Ülkede kadın olmak çok zor. Kadın taklidi yapan erkek olmak daha da zor
Shimada Sensei dedi: Sanalda kız olmak eğlenceli tabi. Mikrofondan kız sesi dinlettim diye kendinden geçiyor millet Kız taklidi yapıp oyunlarda erkekleri dolandıranlar var Genişletmek için tıkla... Bilmem kaç yaşonda CoC hesabı açmıştım, adı korkulu rüya'ydı. Globale yazdıkça neler neler geliyordu Ülkede kadın olmak çok zor. Kadın taklidi yapan erkek olmak daha da zor