Kız olmadığı halde şıkka oy verenler yüzünden kimin kız olduğunu öğrenme fırsatını kaybettik. Umarım yaptığınızdan mutlusunuzdur.
Ben de. Nickim niye Jang Geum sanıyorsunuz?
Kız moderatörü bulsalar bir tane daha olacaktı da işte...Sırf bazıları trollediği için kimin kız olduğunu anlamadım. Bari bu konudaki tek kız olmazdım.![]()
Bunu yapmak lazımdı aslında. Kızlığın ekmeğini yemek lazım.Sanalda kız olmak eğlenceli tabi. Mikrofondan kız sesi dinlettim diye kendinden geçiyor milletKız taklidi yapıp oyunlarda erkekleri dolandıranlar var
![]()
İster inanın ister inanmayın. Siz olduğunuza emin olmak için 10 kere baktım. İçimden hayal mi görüyorum, dedim.Elimde kız vardı, ondan.![]()
Değilsin.Sırf bazıları trollediği için kimin kız olduğunu anlamadım. Bari bu konudaki tek kız olmazdım.![]()
Bilmem kaç yaşonda CoC hesabı açmıştım, adı korkulu rüya'ydı. Globale yazdıkça neler neler geliyorduSanalda kız olmak eğlenceli tabi. Mikrofondan kız sesi dinlettim diye kendinden geçiyor milletKız taklidi yapıp oyunlarda erkekleri dolandıranlar var
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.