Technopat Sosyal'de en çok kız mı var erkek mi?

Erkek misiniz kız mısınız?

• Oy verenlerin toplamı
    485
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
26 sayfa?
Hocam konuyu dağıtmanız için bir sebep değil, dağıtmayalım konuyu 40 sayfalara çıkalım😁

Linç edeceğinizi biliyorum ama benim fikrim bu. Haklı kısımlar var hocam yazdıklarınızda lakin gerçekten o sizin dediğiniz yüksek makamlarda oturmak veya adalet dağıtmak. Ya da koca ülkeye koca orduya liderlik yapmak için bir kadın lider getirilmesi doğru değil benim fikrim. Dediğim gibi kadınlar hassas varlıklardır. Unutmayın her güçlü erkeğin de arkasında muhakkak bir kadın durur !

@HuseyinSlayer1 ee beyler ne düşünüyorsunuz Technopat kadın ve erkek üyeleri hakkında.

Son yazdıklarınıza da bakarak ciddiye alınmaması gereken biri olduğunuzun kanaatine varıyorum. Zira sizin amacınız tartışmak değil, mesaj kasmak gibi. İyi günler, iyi forumlar diliyorum.

Son yazdıklarınıza da bakarak ciddiye alınmaması gereken biri olduğunuzun kanaatine varıyorum. Zira sizin amacınız tartışmak değil, mesaj kasmak gibi. İyi günler, iyi forumlar diliyorum.

Konu dışı bir şey yazarsam konu kilitlenebilir. Instagram hesabım var altda ekleyin konuşalım bu konuları ayrıntılı. Sizce bu profilin yeterli mesaj en iyi cevap ve beğenisi yok mu? Neden varken kasmaya çalışayım. Instagram konusunda ciddiyim ekleyin konuşalım bu konuları rahat. İmzamda Instagram hesabım var.

asd.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı