Kız arkadaşlardan herhangi biri. Hepsi en az 50-100 tane tanıyor.O kişi benim de mi?![]()
Kız arkadaşlardan herhangi biri. Hepsi en az 50-100 tane tanıyor.O kişi benim de mi?![]()
Genelleme yapmak doğru olmaz ama konuştuğum çoğu kişi anlamıyor veya anlamak istemiyor.Bu konuda Hedy Lamarr gerçek bir ikon. Kadınlar teknolojiden anlamaz diyenlere, teknolojiyle uğraşan kadınları bakımsız falan görenlere, güzelliğine önem veren kadınları salak yerine koyanlara her türlü saçmalığa tek başına kapak oluyor kadın. Lütfen bir kere araştırın dostlarım, şahane birisi.
@Furisty Yanıldın. Haberim olurdu öyle olsaydı, emin ol.
Her şey dahil he, çıkarken odadaki küçük şampuanları, buzdolabındaki (minibar) kolaları çantaya doldurmayı unutmayın.1 haftalık lüks tatil loading...
GitHub olayı mı bu?Genelleme yapmak doğru olmaz ama konuştuğum çoğu kişi anlamıyor veya anlamak istemiyor.
Format atmak da kolay. Uzaya çıkmış gibi tepki veriyorlar. Zaten ezber bir şey kafa karıştırmaz.Genelleme yapmak doğru olmaz ama konuştuğum çoğu kişi anlamıyor veya anlamak istemiyor.
Eh, maalesef.Olur musunuz(!)
Daha ikonik bir karakter gösterebilirim.Bu konuda Hedy Lamarr gerçek bir ikon. Kadınlar teknolojiden anlamaz diyenlere, teknolojiyle uğraşan kadınları bakımsız falan görenlere, güzelliğine önem veren kadınları salak yerine koyanlara her türlü saçmalığa tek başına kapak oluyor kadın. Lütfen bir kere araştırın dostlarım, şahane birisi.
Ben ölüyor muyum peki? Bi' 100 yıl yaşasam yeterli, olmadı pazarlık yaparız ne dersiniz?Arkadaşlar ben gelecekten geliyorum kadın moderatörü bulduk mu söylüyorum.
Bulamadık ve üyeler 80 yaşına geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.