Technopat Sosyal'de Garip Gelen Kibarlık

Technopat'ta kurallar olmazsa disiplinde olmaz. Moderatörler ellerinden geldikçe fazla ceza vermemeye özen gösteriyor, bundan emin olabilirsiniz. Ortada bir art niyet söz konusu değil. Yazım yanlışlarına gelirsek forum kurallarını okursanız ve okullarda gördüğünüz Türkçe dersi ile ilginiz ve alakanız varsa yazım yanlışı yapmanız çok zorlaşır, çok daha iyi bir bilginiz olur yazım kurallarıyla ilgili. Mesela bu kadar mesaj atmışım daha tek bir defa bile yazım hatasından dolayı ceza yemedim.
Yok hocam kuralları biliyorum da; benim merak ettiğim, hep ban atılırdı. Uyarmaya başlayınca garipsedim. Belki de ilk kez başıma geldi, hep böyleydi.

Ve cevabını da aldım... (y)

Son düzenleme:
Burada daha çok kullanıcılardan kaynaklı sorunlar oluyor, Moderatörlerin işi kolay değil, bu kadar tepkiyi hak etmiyorlar.
Tek istediğimiz biraz daha sakinlik. Hak veriyorum ama biraz daha sakin...

O yüzden @JaroxJamaica'yı taktir ediyorum, mesajları çoğu kez sakin bir dilde oluyor. (y)

@SideWinder En çok ceza yiyenlerden biri de benim sitede bulunan ergen üyelerden dolayı, bu kadar ceza yememe rağmen yine de Moderatörlerin ellerinden geldikçe ceza vermemeye uğraştıklarını ve art niyetleri olmadıklarından eminim. @JaroxJamaica'yı takdir etmemek elde değil, saygı duyuyorum.

@SideWinder En çok ceza yiyenlerden biri de benim sitede bulunan ergen üyelerden dolayı, bu kadar ceza yememe rağmen yine de Moderatörlerin ellerinden geldikçe ceza vermemeye uğraştıklarını ve art niyetleri olmadıklarından eminim. @JaroxJamaica'yı takdir etmemek elde değil, saygı duyuyorum.
Sormayın onları. Benim karşıma da gelmişti öyleleri.

Şimdi ben buna öfkelenip ban yesem, olan bana olacak. :(

Son düzenleme:
O ne arkadaşmış ya, şok oldum vallahi. Yeni karşılaştığım bir durum linki atıyorum.
i5 6500 Sistem Toplama
Cins adammış.

Bu yüzden insanlara sistem toplamıyorum, hemen bana savaş açıyorlar.

(Alttakini yanlış yere yazmışım, düzelttim. :D )

En son bu konuda, @Lespux adlı kullanıcıya yardım ettim.

Cidden de keyif aldım. Sorun çıktı, araştırdım, yardım ettim. Sonunda ettiği teşekkür ve sistemini çalıştırmış olmanın mutluluğunu görmek bana yetti.

Bana böyle insanlar lazım. Yoksa içimden gelmiyor. (y)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı