Technopat Sosyal'de günlük ne kadar vakit geçiriyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanların Sorduğu Güzel Soruları Keyifle Yanıtlarken Geçen Zaman 2 Saati Buluyor :)
 
1 saat falan sanırım. Aktif konu varsa atabiliyor. Girer bildirim varsa bildirimleri okurum, yardım edebileceğim konu varsa yardım eder yoksa çıkarım. Sanırım 1 saat bile fazla oldu:D
 
Günlük 6-7 saat, saran bir kitlesi var bazen toxicler oluyor onlarında icabına bakılıyor zaten dersler olmadığı zamanlarda ise 10-12 saat geçiriyorum keşke bunun bir zamanlayıcısı olsa.

@Ali Güngör @Moderasyon Ekibi ne dersiniz eklemeniz gerek mi bir zamanlayıcı?
 
Eskiden günümün yarısını burada geçirirdim ama artık 6 saat falan. Amacım giderek düşürüp bir süre bırakmak ama ne yazık ki olmuyor. :)
 
3-4 saat, ihtiyaçlarım olmazsa her gün buralarda oluruz.
 
Siz buraya günlük ne kadar vakit ayırıyorsunuz?

Ben taş çatlasa 2 saat falan duruyorum.

Hocam ortalama 13 saat buradayım eğlenceli insanlara kendi deneyimlerimi paylaşmayı seviyorum, bilmediğim şeyler öğreniyorum. Faydalı yani :D.
 
  • Beğen
İfadeler: RPM
Daha ilk ikinci günüm ilk gün 4 saat durmaksızın yardım ettim yardım etmeyi çok severim teknoloji platformlarında. Hem öğrenir hem öğretirim gereğince.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı