Technopat Sosyal'de takılmak paragraf bilgisini geliştirir mi?

Ben senelerdir kitap okumam, çünkü okumayı sevmiyorum. Buna rağmen sınıfımdaki diğer kitap okuyan arkadaşlarıma göre çok daha akıcı okuyorum. Her şey kitap okumak değil bence, misal bir hikayeli oyunu altyazılarıyla okuyup anlamaya çalışmak kitap okumaktan daha etkili bana kalırsa. Çünkü kitaplardaki resimler gibi görsel anlayış biçimine hitap eden ögeler barındırıyor.
 
Technopat Sosyal'de takılarak kendimi paragrafta geliştirebilir miyim?
Kitap okumadığım zamanlar burada olsam forum kitap yerine geçer mi?
Kitap yerine geçiyor. Çok nadiren kitap okurum ama Sosyal sağolsun 6 ayda Türkçe bilgimi A1 seviyesinden C2 seviyesine çıkardım :).
 
Son düzenleme:
Makale falan okuyun, blog kategorisindeki uzun yazıları da okuyabilirsiniz. Tabii sesli olarak okumanız lazım. Etkisi olur bence. Ben de uzun zamandır kitap okumuyorum, burası çoğu zaman yeterli geliyor. Okuma veya okuduğumu anlama yeteneğimde de bir eksiklik yok. Paragraf sorularını falan rahatça çözüyorum :D .
 
Kesinlikle hayır.

Burada yazılan içeriklerin neredeyse hiçbiri edebi değer düşünülerek yazılmıyor. İnsanlar birbirinin sorununa gündelik bir dil ile yardım ediyor. Buradan dil alanında en çok faydalanabileceğiniz konu yazım kuralları olabilir, o da çok kötü durumdaysanız eğer.
 
Buradan size iyi bir şekilde geri dönüşü olan tek şey dil bilgisi olur, paragrafta kilit kelimeleri ve paragrafın anlatmak istediğini akılda tutmak önemli.
Paragrafta sorun yaşıyorsanız hız ve renk yayınlarının yayınını alabilirsiniz, hızlı okuma gibi uygulamalarda size yardımcı olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı