Hoşlanmadığı şeye kızgın atcak zaten, amacı bu.Bir şeyi sevmediğimiz zaman "kızgın" atanlar da oluyor, hoşlarına mı gidiyor anlamıyorum, bunun neresini eğlenceli buluyorlar ?
Hoşlanmadığı şeye kızgın atcak zaten, amacı bu.Bir şeyi sevmediğimiz zaman "kızgın" atanlar da oluyor, hoşlarına mı gidiyor anlamıyorum, bunun neresini eğlenceli buluyorlar ?
Hocam şimdi bir konu açtığınızı düşünün.
Bir kişinin 20k mesaj sayısı bir kişinin 300 mesaj sayısı var mesela.
İkisi de tartışıyor siz kime inanırdınız?
Bir olayda konu sahibi akıllı biri olmasa iPhone 5S alacaktı 4-5 kişi bir anda gelip bunu alın bunu alın demeye başladı.
Adamlar AMOLED ekranın daha ne olduğunu bilmiyor (bilmemek normal) ama telefon öneriyorlar mesela.
i7 iyidir deyip 1.nesil i7 öneriyorlar mesela.
Tabi mesaj sayısı önemli değil benim içinde ama konu sahibinin buna baktığını düşünüyorum.
Konu sahibinin fikrinin değişmeyeceğini bilsem 1 saniye bile tartışmakla uğraşmazdım.
Ben de 10-11 yaşları arasında hesabımı açtım bu konuya, ancak kızgın attığım falan olmadı hiç, bunların sorunu ne onu anlamıyorum.Cevap vermek yerine kızgın atanlar 10 yaşından küçük oluyor genelde.
İllahi kızgın atmasına gerek yok, konuya cevap yazabilir, ben öyle yapıyorum mesela, ben şu şu... nedenle seviyorum veya sevmiyorum yazacak noktayı koyacak.Hoşlanmadığı şeye kızgın atcak zaten, amacı bu.![]()
Bir şeyi sevmediğimiz zaman "kızgın" atanlar da oluyor, hoşlarına mı gidiyor anlamıyorum, bunun neresini eğlenceli buluyorlar?
İnsanlar hata yapabilir. Bana göre bundan doğal bir şey yok. Ben de yaptım, yapmadım değil. Ama insanların düzeltmelerinde ben haklı olduğumu ölümüne savunmuyorum. Bilmediğim bir şey varsa teşekkür ediyorum ve daha dikkatli oluyorum. Bence insanlar hata yaptıklarında o hatanın doğrusunu söylemeye çalışan kişilere sadece teşekkür etmeliler. Zaten o bir yanlış bilgi ise (uyaran için de geçerli) konuya bakan kişiler bunu söyleyeceklerdir zaten.
Hoşlanmadığı şeye kızgın atacak zaten, amacı bu.![]()
Birisi "500TL mekanik klavye önerisi" diye konu açıyor. Sonra geliyorlar ve diyorlar ki:"bütçenize 100TL daha koyup şunu alabilirsiniz." diyorlar ya. Ben ona sinir oluyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.