Technopat Sosyal'de yardım azaldı mı?

Belirlenen kategorilerde konular laçkalaşmadan konuşulabilir tabi. Ancak ben adamın ç*künün kılının konusunu görmek zorunda değilim. Ayrıca bazı konularda burada konu açmak yerine google'a sorunu yazıp pek çok şey hakkında makaleler okunabilir ve bazı sağlık siteleri bu konuda gerçekten iyi açıklamalar yapıyor. (Medikalpark gibi) Etkileşim manyağı olmaya gerek yok. Bilhassa özel konularda...

Bence her kategoriye o kategoriyi A'dan Z'ye her şeyi bilen moderatör atayıp yanlış bilgi verilen mesaja rapor atılabilir.

Resmi açıklama değil, sıradan insanlardan tavsiye istiyor olabilir. Üstelik her konuda resmi yazılar bulunamayabiliyor. Yabancı forumlarda hemen hemen bütün sorulara cevap bulunabiliyor ancak aslında bu tür konular Türkçe hazır kaynaklar sağlamış oluyor. İllaki yabancı sitelere gidip araştırma yapılacağına kendi insanımızdan cevap bulunabiliyor. Şahsen ben bu tür konularda Sosyal'e uğramıyorum. Yabancı siteler iş görüyor ama diğer insanlar yararlanabilir.

Siz bu konuların başlığını görmekten rahatsız olmuş olabilirsiniz. Ancak burası özel ve ticari bir forum. Muhtemelen kişisel rahatsızlığınız bir şey değiştirmeyecek. Bu kadar hassas olmayın bence hayatın içinden mevzular sonuçta.

Teknoloji tutkunlarının ortak adresi Technopat(!)

Yardımdan ne anladığına göre değişir. Sırf mesaj kasmak için ''Sürücüler güncel mi'' ''DDU ile driver kaldırın kurun'' spamlayan NPC'ler mevcut forumda. Eğer onlar yardımdan sayılıyorsa baya yardım var.

Son yıllarda bu genel olarak forumların ortak sorunu, insanları forum mantığı artık bir arada tutacak kadar güncel değil. Günümüzde çoğunluk kitle sosyalleşmenin daha kolay olduğu Reddit gibi platformlara kayıyor, üzücü ama forum siteleri eskiden güzeldi; forumların tadı dial-up internetin bitmesiyle bitmişti zaten.

Bence her kategoriye o kategoriyi A'dan Z'ye her şeyi bilen moderatör atayıp yanlış bilgi verilen mesaja rapor atılabilir.

Modlarda insan, nereye kadar uğraşacaklar. En azından ''yanlış bilgi'' uyarısı geliyor çok bariz bilgi kirliliği yayan mesajlara.

Konu açarsanız bilir kişiler yardım edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…