Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 23 Haziran 2020 #121 Benim geçen diğer konuda çıkardığım efsane Milan kadrosunu atıp kaçayım ben de. Mithat Berhan dedi: Şimdi bakalım, bir efsane Milan kadrosu kadar oluşturur muyuz acaba? Çıkar bence @MayCrasH @SideWinder @painkiller @BERWAR @Jira @24099 @dogant @Shimada Sensei @Emre C @tristessehivernale @Lemi GalipNot: ilk 11 bu şekilde arkadaşlar, diğer kişiler bana gücenmesin. Genişletmek için tıkla...
Benim geçen diğer konuda çıkardığım efsane Milan kadrosunu atıp kaçayım ben de. Mithat Berhan dedi: Şimdi bakalım, bir efsane Milan kadrosu kadar oluşturur muyuz acaba? Çıkar bence @MayCrasH @SideWinder @painkiller @BERWAR @Jira @24099 @dogant @Shimada Sensei @Emre C @tristessehivernale @Lemi GalipNot: ilk 11 bu şekilde arkadaşlar, diğer kişiler bana gücenmesin. Genişletmek için tıkla...
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 23 Haziran 2020 #122 Silinen üye dedi: Frisby PSU tavsiye eden kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Adamın teki sadece ban yemek için bir yöneticiye küfür etmişti ve Frisby tavsiye etmişti. Ban isteme sebebi de hesabı kapatma butonu olmaması. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2020
Silinen üye dedi: Frisby PSU tavsiye eden kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Adamın teki sadece ban yemek için bir yöneticiye küfür etmişti ve Frisby tavsiye etmişti. Ban isteme sebebi de hesabı kapatma butonu olmaması.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 23 Haziran 2020 #123 kerobey dedi: Linux hakkında bilgisi olan @Linux Oyunda ve @Kerem00 geliyor aklıma.Tabii daha @Jira @Emre C @marcel'o @Caner Uncu @enes.wtp @301230 @292469 @Ribozom @Motionless IN White @Shimada Sensei @Jang Geum'un Danji Yemeği @unnamedington @acv @mstfaozder @Yener K. @Mithat Berhan var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler .
kerobey dedi: Linux hakkında bilgisi olan @Linux Oyunda ve @Kerem00 geliyor aklıma.Tabii daha @Jira @Emre C @marcel'o @Caner Uncu @enes.wtp @301230 @292469 @Ribozom @Motionless IN White @Shimada Sensei @Jang Geum'un Danji Yemeği @unnamedington @acv @mstfaozder @Yener K. @Mithat Berhan var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler .
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 23 Haziran 2020 #124 B4ybars dedi: Kız ilişkilerinde ve sosyal işlerde on numara motivasyon veren abimiz: @Jira Genişletmek için tıkla... Dönüp ne demişim diye eski konuları tek tek okuyasım geldi. Bunu diyen 2. kişi olduğuna göre bir ışık var demek ki.
B4ybars dedi: Kız ilişkilerinde ve sosyal işlerde on numara motivasyon veren abimiz: @Jira Genişletmek için tıkla... Dönüp ne demişim diye eski konuları tek tek okuyasım geldi. Bunu diyen 2. kişi olduğuna göre bir ışık var demek ki.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.698 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Haziran 2020 #125 Jira dedi: Dönüp ne demişim diye eski konuları tek tek okuyasım geldi. Bunu diyen 2. kişi olduğuna göre bir ışık var demek ki. Genişletmek için tıkla... Valla en son hatırladığım "Dünyada kız'dan çok ne var ?" lafıydı. Zaten millet aşk konularında falan acil çağrı gibi seni etiketliyorlar bizde okuyoruz sinsice abi.
Jira dedi: Dönüp ne demişim diye eski konuları tek tek okuyasım geldi. Bunu diyen 2. kişi olduğuna göre bir ışık var demek ki. Genişletmek için tıkla... Valla en son hatırladığım "Dünyada kız'dan çok ne var ?" lafıydı. Zaten millet aşk konularında falan acil çağrı gibi seni etiketliyorlar bizde okuyoruz sinsice abi.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 23 Haziran 2020 #126 Mithat Berhan dedi: Benim geçen diğer konuda çıkardığım efsane Milan kadrosunu atıp kaçayım ben de. Genişletmek için tıkla... Hatırladım bu kadroyu. Kalede niye iki kişi var diye sormuştum. Yazık kafama.
Mithat Berhan dedi: Benim geçen diğer konuda çıkardığım efsane Milan kadrosunu atıp kaçayım ben de. Genişletmek için tıkla... Hatırladım bu kadroyu. Kalede niye iki kişi var diye sormuştum. Yazık kafama.
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 23 Haziran 2020 #127 Tuh, etiketlenmemisiz
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 23 Haziran 2020 #128 Full stack developerlar.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 23 Haziran 2020 #129 kerobey dedi: Eğer Sosyal'in derinliklerine inersen belki tavsiye eden bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim ilk mesajlarımda bulabilirsiniz
kerobey dedi: Eğer Sosyal'in derinliklerine inersen belki tavsiye eden bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim ilk mesajlarımda bulabilirsiniz
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 23 Haziran 2020 #130 Sosyal'e çok az girmeye başladım ama hatırladığım bilgin dostları etiketleyeyim. @Motionless IN White @acv @Vavien. @claus @Murat5038 @dogant @blackandyellow @SypeR @painkiller Aklıma geldikçe listeyi güncellerim. Şimdilik bu kadar.
Sosyal'e çok az girmeye başladım ama hatırladığım bilgin dostları etiketleyeyim. @Motionless IN White @acv @Vavien. @claus @Murat5038 @dogant @blackandyellow @SypeR @painkiller Aklıma geldikçe listeyi güncellerim. Şimdilik bu kadar.