Technopat Sosyal'deki Bilgin Kişiler

Bence bu forumdaki herkes teknoloji konusunda uzmanlaşmış kişiler, teknolojiden anlamayanın dikkatini zaten çekmez bu forum.
Aslında yarımız hiçbir şey bilmiyor.
Kalan kısmın yarısı da benim gibi geek orta- üst seviyelerden oluşuyor.
Ama o son %15 var ya onlar alim :D.

@Motionless IN White Doğru söyle, beğeni kasmak için yaptın değil mi böyle bir işsizliği. (!) Seni gidi seni. İçecekleri sen ısmarlıyorsun. :D 😈 (!)
Hele virüs geçse birkaç planım var, tabii bu 1 yıl sonraya denk gelecek gibi ancak bekleriz artık yapacak bir şey yok :D Askere gitmeden birçok kişi ile görüşüp gezmek iyi olur aslında he :) Herkes tam orta bir yerde buluşsa iyidir. Not: İçecekler benden tamam ama sonra evime haciz kağıdı gelir, herkes birleştirir ise güzel içecekler olabilir :D

Aslında yarımız hiçbir şey bilmiyor.
Kalan kısmın yarısı da benim gibi geek orta- üst seviyelerden oluşuyor.
Ama o son %15 var ya onlar alim :D.
Hocam hiç bir şey bilmese bu forumda ne işi var o yarı kesimin? İnsan bilmediği şeyle ilgilenmiyordur, ilgilenmediği şeylerin sorulduğu forumda ne işi var?

Hocam hiç bir şey bilmese bu forumda ne işi var o yarı kesimin? İnsan bilmediği şeyle ilgilenmiyordur, ilgilenmediği şeylerin sorulduğu forumda ne işi var?
Hocam o yarı kesim 8/13 yaşlarında sadece destek isteyen yada çok şey bildiğini zanneden bir kesim.

Öğrenmek için araştıran kesim.

IObit fanı olan, Frisby PSU tavsiye edebilen bir kesim.

Bunları destekleyen/bunlardan olan (en az birini) %50 kısmında oluyor.

Ve benim de bir hatam var sadece Android, IOS, telefon kategorilerinde yazan kısım da var benim yazım sadece bilgisayarcı tayfayı kapsıyor diğer konuları değil!

Hocam o yarı kesim 8/13 yaşlarında sadece destek isteyen yada çok şey bildiğini zanneden bir kesim.

Öğrenmek için araştıran kesim.

IObit fanı olan, Frisby PSU tavsiye edebilen bir kesim.

Bunları destekleyen/bunlardan olan (en az birini) %50 kısmında oluyor.

Ve benim de bir hatam var sadece Android, IOS, telefon kategorilerinde yazan kısım da var benim yazım sadece bilgisayarcı tayfayı kapsıyor diğer konuları değil!
Frisby PSU tavsiye eden kaldı mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı