Technopat Sosyal'e Neden Katıldınız?

Katılmadan önce de zaten takip ediyordum. Aslında şöyle gerçekleşti her şey.

Yıllardan beri CHIP ve PCNet dergilerini sürekli okur, web sitesinde takılırdım. 2013 senesinde sistem toplama niyetim olmuştu ve internetteki kaynaklara bakmaya başlamıştım.

Buraya denk geldim, inanın şimdiki halini bırakın çok farklıydı. Küçük bir forumdu henüz, online sayısı ortalama 25-30 kişi olan bir yer. Baktım ki CHIP'de mesajlarını gördüğüm üyelerin birçoğu burada. Üye olmadan uzun süre okudum, takip ettim forumu. Daha sonra 2014 yılında ise üye olup bir öneri konusu açtım. Açmamla beraber ban yemem bir oldu :) O zamanlar konu onayı ve denetim yoktu, ben de internetim yavaş olduğundan butona abanıp aynı konuyu iki kere açmıştım.

Şimdi bakıyorum 24.099'uncu üyeymişim. Ve forum şu anda 393 bin küsür üyeye sahip. Yakında 400 bin olur gibi. Bizden sonra 369.190 kişi üye olmuş :)
 
2017'de gamepad'imle yaşadığım bir sorundan dolayı konu açmak için hesap açmışım ancak böyle bir hesap açtığımı unuttuğum için 2019'da ilk defa hesap açtığımı sanarak yeni bir hesap açtım ve çifte hesaptan ban yedim :d hesaplar birleştirildi. 2019'da açtığım hesabı da yeni sistem tavsiyesi için açmıştım.
 
Son düzenleme:
Zamanında ekran kartı araştırırken karşıma hep Technopat Sosyal çıkıyordu. "Neymiş yahu bu Technopat?" diyerek takip etmeye başlamıştım. Youtube'da da kartlarla yaptıkları oyun testleri vs. çok hoşuma gitmişti, üye olmuştum. Tabii Sosyal'i düzenli olarak 1.5 - 2 senedir kullanıyorum.
 
Sürekli mektuplar, davet mailleri geliyordu. Davet etmek büyüklük icabet etmemek küçüklüktür düşüncesiyle davetleri kabul edip buraya teşrif ettim.
 
Bunun için.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı