Technopat Sosyal'i Hızlandırdık

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Selamlar! Yeni bir gün, yeni bir gelişme ile karşınızdayız!

Uzun zamandır Sosyal'de süregelen bir yavaşlık sorunu söz konusu idi. Geçtiğimiz günlerde bu sorunu çözmek için galaktik konseyden yardım istedik ve sağ olsunlar bizi kırmadılar. Amir Toça başkanlığındaki ekip Sosyal'in en derinliklerinde yer alan, benim diyen programcının girmeye korktuğu kodlara dalarak sorunu tespit etti ve hiper-optik vasküler derleyici ile sorunu çözdü.

Sosyal'in artık daha hızlı tepki verdiğini fark edebilirsiniz.

Keyifli sosyalleşmeler!

Güncelleme: Bugün ana sayfa temasını değiştiriyoruz. Bu bağlamda yavaşlama olabilir.

Son düzenleme:
Teşekkürler Technopat! Sanırım "Konu Dışı" bölümü bile sakinledi, bir kaç sevdiğim insan gitse de buna değer miydi? Bilmiyorum.
Umarım artık yeni kayıt olan insanlar burada kendine yer bulabilir. Fakat açık söylemek gerekirse fazla yeniliğe açık değiliz İyileştirmeler daha mantıklı.

Mümkün olduğunca gelen geri bildirimlere göre hareket ediyoruz. Öte yandan insanlar gelir, katılır, sıkılır ve gidebilir. Bu, bizim kontrolümüzde olmayan bir döngü.

Son zamanlarda benden mi kaynaklı bilmiyorum ama sitede yavaşlıktan ziyade arada çökme oluyordu neyse ki bu ara o sorun yok. Sosyalin hızlandırılması iyi olmuş geriye bir tek şu mobildeki reklam optimizasyonları kaldı umarım o da en kısa zamanda stabilize olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son zamanlarda yapılan çalışmalardan dolayı oluyordu çökmeler. Büyük oranda bitti hepsi.

Kullandığımız eklenti:

Başka bir eklentiye geçiş yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…