Technopat Sosyal'i Hızlandırdık

Sosyalde bildirimler bazenleri çok geç geliyordu. E posta bildirimlerini saymıyorum bile, onlar çok daha gecikmeli geliyor. Şimdi bu sorunlar düzeldi mi?

E-posta bildirimleri geç geliyor, evet. Bu sorun devam ediyor olabilir. Buna da bakacağız.

Teşekkür ederiz. Mobilden Chrome'la bağlanırken 3 kere falan cevap vermeme hatası alabiliyordum. Sanki hala biraz yavaş gibi. Yazdığım yazılar benle aynı hızda gelmiyor. (Saydım. Bu yazıyı yazdıktan 4-5 sn. sonra yazmayı bitirdi telefon.)

Hayırlı olsun. Mobilden siteyi açınca alt tarafta bildirim gönderme izni istiyor, sağ üst köşesindeki "x"e basınca yeni bir kare daha çıkıp" emin misiniz" diyor. Alttaki seçenekler ise İngilizce :)

Hem o seçeneklerin İngilizce olmasını bildirmiş olayım hem de ilk başta çıkan karenin gereksiz olmasını eleştireyim. Tek karede iş çözülürdü aslında.

Bence zaten iyidi sadece dün bi girmemezlik etti onunda çalışmadan kaynaklandığını tahmin ettim çünkü bi ara girdi konular çok daha garipti. Neyse abi ellerinize sağlık. Çok güzeldi çok çok güzel oldu. :)

Selamlar! Yeni bir gün, yeni bir gelişme ile karşınızdayız!

Uzun zamandır Sosyal'de süregelen bir yavaşlık sorunu söz konusu idi. Geçtiğimiz günlerde bu sorunu çözmek için galaktik konseyden yardım istedik ve sağ olsunlar bizi kırmadılar. Amir Toça başkanlığındaki ekip Sosyal'in en derinliklerinde yer alan, benim diyen programcının girmeye korktuğu kodlara dalarak sorunu tespit etti ve hiper-optik vasküler derleyici ile sorunu çözdü.

Sosyal'in artık daha hızlı tepki verdiğini fark edebilirsiniz.

Keyifli sosyalleşmeler!

Bence biraz daha rahatlarmak için maziden kalmış cevaplanmamış konularıda silebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı