Technopat Sosyal'i Hızlandırdık

2. El Alım Satım kategorisinde ilanıma yapılan yorumların bildirimi bazen gelmiyor ilana girince görüyorum. Daha sonra bildirimlere giriyorum X şahış yorum yaptı diye gözüküyor ama bana bildirmedi, okunmuş olarak gözüküyordu.

Bildirimler ile ilgili sorun ara ara oluyordu o gündemlerinde olan bir konuydu muhtemelen çözülmüştür.

@Recep Baltaş sorunu çözmeye çalışırken.

415333

UX Dark Theme de yavaşlıktan sorumluydu arkadaşlar. Alternatif çözüm yolda.

Reklam optimizasyonunda birkaç adım var, hatalar olursa konu açıp bildirmekten çekinmeyin. Wordpress tarafında daha iş var şu an, biraz zaman alacak.

Bizden bağımsız Türkiye internetinde gecikme ve kopmalı sorunlar bol, bunlara çözüm ne yazık ki tek başımıza bizim halledebileceğimiz şeyler değil, hepimizin sorunluluğu. Bilinçli bir şekilde devamlı yetkililerden talep etmemiz gerekiyor.

Şu an sayfa renkleri değiti bende. :) Pastel renklere bayılırım. Göz yormuyor.
Bir de altta şu yazı var : ''Technopat Sosyal, anlık bildirimleri etkinleştirmek için izninizi istiyor''
...
Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu5345345.jpg

UX Dark Theme de yavaşlıktan sorumluydu arkadaşlar. Alternatif çözüm yolda.
Ama sayfadaki renkler yine eskiye dönmüş? Güzel olmuştu o pastel hali?
...
Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu767677.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı