Technopat Sosyal'in en çok sevdiğiniz yönleri nelerdir?

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Daha önceden sevmediğiniz yönleri şeklinde konu açılmış, ben de sevdiğiniz yönleri hakkında konu açmak istedim. Sosyal'in sevdiğim birçok yönü var, bunları kısa tutarak belirtmek istiyorum. İsterseniz sizler de maddeler halinde yazabilirsiniz. İlk ben başlayayım:
  • Forumda özel mesaj olmaması. Böylelikle kimse ayağına hizmet isteyemiyor, her şey forum üzerinde ve istediğimiz şeyleri bir tık aratmayla bulabiliyoruz.
  • Özel iletişim adresi olayının yasak olması. Böylelikle de kimse ayağına farklı platformlarda hizmet bekleyemiyor. Bunu da güzel buluyorum.
  • Düzenli konu başlıkları ve konu içerikleri.
Sizlerin Sosyal'in sevdiğiniz yönleri nelerdir? Yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yazım kurallarına uyulması forumu baştan en üst sıralara koyuyor zaten, bununla beraber kaliteli insanlar da oluyor. Yazım kuralına dikkat etmeyen (malum forumlardan gelenler) baştan eleniyor.

Eskisi kadar olmasa da yazım kurallarına uyulması kesinlikle. Eskiden tam olarak uyulurken şimdilerde hatalı konu başlıkları, hatalı mesajlar ve hatta yanlış kategorilerde açılmış konular görebiliyorum. Ama yine de başka forumlardaki başlıkları görünce "İyi ki burada yazım kurallarına uyuluyor." diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı