Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi orospu cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın amına kosun oç götregin kavsagı - - -...
Malum şahısı teke tek kavgaya çağırdım. Kavga başlar başlamaz elmacığıma 3 tane kroşeyi çaktı ve beni havaya kaldırıp yere çaktı. Herkes bana güldü. Uyandığımda akşam olmuştu. Rezil oldum. Ne yapmam gerek? Benimle alay ederlerse?
Döner bıçağıyla gittim. Ben basket sahasına girer girmez arkadan biri boğazımı tutup yere yatırdı. Arkadaşlarıyla gelmiş gözlüyorlarmış. Yerde ağzımı suratımı haşat ettiler sol kolum kırıldı. Şu an karakoldayım suç duyurusu yapıyorum.
Arkadaşlar Bora Dere diye bir moderatör var beni çok sinir etti. Açtığım konuyu kilitledi. Ben bunu nasıl engelleyebilirim? Bir daha karşıma cıkmasın😡 Ben engellersem bir daha karşıma çıkmasın, hatasını anlasın ona göre.
Malum şahısı teke tek kavgaya çağırdım. Kavga başlar başlamaz elmacığıma 3 tane kroşeyi çaktı ve beni havaya kaldırıp yere çaktı. Herkes bana güldü. Uyandığımda akşam olmuştu. Rezil oldum. Ne yapmam gerek? Benimle alay ederlerse?
Döner bıçağıyla gittim. Ben basket sahasına girer girmez arkadan biri boğazımı tutup yere yatırdı. Arkadaşlarıyla gelmiş gözlüyorlarmış. Yerde ağzımı suratımı haşat ettiler sol kolum kırıldı. Şu an karakoldayım suç duyurusu yapıyorum.