Technopat Sosyal'in fikir olarak ikiye ayrıldığı konular

F1 21 açacak bilgisayarın varsa verilir o kadar para. :D

Neden verilsin? Hadi diyelim ki sen F1 21'i doya doya oynadın 2 hafta boyunca ondan sonrasında 2 oyun daha almak istedin. Hani bir oyun 1 hafta da bitmez de sen bitirdin diyelim, bir hafta boyunca suyunu çıkardın. Birinci oyuna 200TL verdin, ikinci oyuna 250TL verdin diyelim. Toplamda bir ayda 670TL oyunlara harcamış oldun. Peki ya önümüzdeki günlerde ne yapacaksın oyunların bittiğinde tekrar tekrar toplamda 670TL verdiğin oyunlara mı döneceksin? Sanmıyorum ya tekrar oyun alacaksın ya da kazandığın paranın büyük kısmını oyunlara yatıracaksın.

Boş cezalar konusu, kimisi savunuyor bu konuyu. Moderatörler gelen geçene ceza veriyor. İnsanların yardım arayacağı veya edeceği bir yerden ziyade, Türkçe öğrendii bir yere döndü. Aferin, çok iyi iş başardınız. Donanım haber gibi bir forum varken bir daha buraya uğramamaya karar verdim zaten.
Senin acil yardıma ihtiyacın olsun ama birkaç kişinin egosunu tatmin etmesi lazım, al sana ceza.
Mutlu olacaksanız bu mesajı da silebilirsiniz. :)

Kurallar çok önemli olsa da.
Cidden bazı manyaklar var, kabul ediyorum, adam 0 duyguya sahip direkt raporluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurallar çok önemli olsa da.
Cidden bazı manyaklar var, kabul ediyorum, adam 0 duyguya sahip direkt raporluyor.
Bunun kişilikle alakası yok.
Rapor sistemi direkt bozuk. Ufak bir yazım yanlışından bile ceza veriyorlar. Başka forumda yardım arayın, burada aramayın. Muhtemelen cümle sonuna nokta koymayı unuttuğunuz için 1 saat ceza yer, o sırada da sorunu çözersiniz.

Bunun kişilikle alakası yok.
Rapor sistemi direkt bozuk. Ufak bir yazım yanlışından bile ceza veriyorlar. Başka forumda yardım arayın, burada aramayın. Muhtemelen cümle sonuna nokta koymayı unuttuğunuz için 1 saat ceza yer, o sırada da sorunu çözersiniz.

İnsanlar "." yok diye rahatsız olup, şikayet etmezlerse ceza yiyemez hatayı yapan kişi.
Konu başlıklarında hata varsa da, moderatörler kendileri düzenliyor, ceza atmadan.
Bence şahsen alttaki "büyük harf" ve "nokta" tikine basıp "düzelt" deyip, birkaç tane de cümle okunabilir olsun diye "," koymak yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı