Technopat Sosyal'in varsayılan ve karanlık temasını geliştirmek için hazırladığım CSS kodları

Tek bir beğenmediğim kısmı var. F5 atınca, "indir" yanında üyeler işareti bir anlığına gidip geliyor. Onu düzeltmek mümkün müdür?
O eklenti ile eklendiği için olmuş olabilir. Kim bilir bir gün direkt olarak Sosyal'de bu tarz bir yapı görürüz ve o sıkıntılar da ortadan kalkar.

O eklenti ile eklendiği için olmuş olabilir. Kim bilir bir gün direkt olarak Sosyal'de bu tarz bir yapı görürüz ve o sıkıntılar da ortadan kalkar.
Ben takıntılıyım biliyorsun Firefox'da yazılar farklı diye geçemedim bile.
Ben sadece çözümü mavi yapana geçeyim şimdilik

Tek bir beğenmediğim kısmı var. F5 atınca, "İndir" yanında üyeler işareti bir anlığına gidip geliyor. Onu düzeltmek mümkün müdür?
Normalde belirttiğiniz yerde sağ ok tuşu var, o düğme de sonradan yüklendiğinden (ki ilgili fotoğrafı da site yüklenirken almışsınız) öyle bir durum oluşmuş. Daha çok XenForo ve sitenin yüklenmesi anında görüntüyü almanızdan kaynaklı.

StyleBot'u devre dışı bırakıp aydınlık temada F5 atınca benzer durum bu sefer de "Üyeler" düğmesinin sağındaki ok tuşu için oldu.

Site yüklenirken:

Yüklendikten sonra:

Neden karanlık temada denemedin? Karanlık temada navigasyon çubuğundaki düğmeler için alan yetiyor da ondan.

Tam anlamadım ama zaten karanlık temadayım. Yapmam gereken adım nedir?

Çok güzel olmuş hocam. Elinize sağlık.

Ufak bir sorum olacak ama. Ben aşağıda belirttiğim kısımdaki kısımdaki tonlamaları pek sevemedim. Bu renk kodlarını bu linkten ayarladığım bir renk ile istediğim gibi değiştirebilir miyim?

@maksu kodlar üzerinde kendi tercihinize göre istediğiniz gibi oynayıp geliştirebilirsiniz.

Ufak bir güncelleme: Uyarı yediğinizde çıkan uyarı onaylama ekranı karanlık temada gözünüzü mahvediyorsa aşağıdaki CSS kodlarını ekleyebilirsiniz:

CSS:
.notice.sv_warning_acknowledgement {
    color: rgb(200 200 200);
    background: rgb(30 30 30);
    border: 1px solid rgb(55 55 55) !important;
}

.notice.sv_warning_acknowledgement a:not(.button--sv-acknowledge-warning) {
    color: rgb(112, 171, 203);
}

.sv-warning-acknowledge-notice-icon {
    font-size: 3.4em;
    color: rgb(255 255 255);
}

Bu kodu ekleyince böyle görünüyor:

Öncesi:

Sonrası:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…