Technopat Sosyal'in Artıları ve Eksileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Merhabalar. 1 yıldan fazla süredir Technopat Sosyal kullanıyorum. Şimdi size artılarını ve eksilerini söylemek istiyorum.

Artıları :
  • Bazı forumlarda konu açıyorum kimse cevap vermiyor bakmıyor falan. Ama Technopat Sosyal'de böyle bir sorun yaşamadım.
  • Bir konuyu veya mesajı rapor edince yetkililer hemen ilgileniyorlar.
Eksileri:
  • Mobil Web Sitesi daha kullanışlı olmalı. Masaüstü Web Sitesinde bulduğum kullanım kolaylığını Masaüstü Web Sitesinde bulamadım.
  • Banlama sistemi çok kötü. En ufak bir hatada 1 saat ban yiyoruz.
  • Konu açınca ardından tekrar konu açınca 3000 saniye falan bekleyiniz diyor. Çok uzun bir süre.
  • iOS Uygulaması da gelirse çok iyi olur.
  • Discord sunucusu veya Telegram Kanalı açılırsa da çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
@342524 senin düşündüğün şeyleri biz de düşünebiliyoruz zaten. Merak etme :) O zaman forum kapatılsın kardeşim, forum boşa durur.
@AkuTank hocam birçok çözüm konusu açmama rağmen de zaten okuyan yok.

@342524 senin düşündüğün şeyleri biz de düşünebiliyoruz zaten. Merak etme :) O zaman forum kapatılsın kardeşim, forum boşa durur.
@AkuTank hocam birçok çözüm konusu açmama rağmen de zaten okuyan yok.
Bu ülke de nerede eğitime dikkat edilmiş ki burada edilsin hocam.Yine de bu çözüm konularınız illa ihtiyacı olan kişilere ulaşıyordur.

@AkuTank hocam ondan şüphem yok. İllaki ulaşıyordur, internette doğru bilgi zaten çok az eğitim hakkında. Burada eğitim hakkında elimizden geldiğince doğru bilgi verdik bakalım. Birinin işine yaramazsa diğerinin yarar ve ben bunu her zaman diyorum, bir şeyi okuma ve okuduğunu anlamada sonuncu milletiz maalesef.

Yöneticilerin değişmesi lazım. 2 gündür konu açıyorum onaylamıyorlar. Benden sonra benzer konuları en az 10 defa onayladılar. O her kimse burayı babasının dükkanı belledi galiba keyfi isterse onaylıyor.
Hocam boş yapmayın, zaten anladığım kadarıyla kırk yılda bir giriyorsunuz Technopat'a, hem onaylanmama sebebi de büyük ihtimal gereksiz bi konu açmışsınızdır moderatör arkadaşlarımızda haklı olarak onaylamamıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı