Technopat Tecrübem

Bora_Yenici

Megapat
Makaleler
2
26 Ağustos'ta tam 2 yıl olacak foruma üye olalı. Bunun için görüşlerimi belirtmek istedim. İlk olarak yaklaşık 2 yıllık Technopat üyeliğimde beni en mutlu eden şey macOS Sierra kurabilmem oldu. Yazım kurallarına önem vermeleri çok güzel ama cezalarımın çoğu bunun içindir. Farklı bir ekosistemi var. Temel anlamda iyi bir forum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de sorularıma cevap bulabildiğim ve özellikle sorunlarıma çözüm getirebildiğim bir forum, yazım kurallarına önem vermeleri de her şeyi düzgün kılar nitelikte bana göre. Düzeni severim.

Technopat Number One'dır. ;)

a9p5vkbwp1oz-1.jpg

Bu forumun öncelikle sevmemin sebebi bilmişlerin olmaması. Yanlışı bildiği halde inatlaşarak fanboy yapmaları beni deli eder fakat Technopat'ta bu şahıslar yok. DH geziyorum arada orada gezinmenin tek sebebi LG G4 konusunu takip ediyorum yeni bir şeyler var mı yok mu diye. Baksam nolacak bazıların yazdıklarını anlayamıyorum. Zaten bir şey yazınca buradan fazla beğeni geliyor o da doğru bilgi veren yok galiba benim yazım anlaşır şekilde olduğu için beğeniler geliyor. Vallaha konu açmak istiyoruz ama acacak konu bulamıyorum. Technopat ve araştırmalarım galiba yeterince bilgi sahibi ettiği için sorun bulamıyorum. Ancak sorunu olanları başkası yazmadıysa ya da biliyorsam eğer net doğruysa yazıyorum öyle gereksiz mesaj kasmak içinde yazmıyorum. Ne gerek var ki zaten yazmışlar benimde yazmanın anlamıda yok sayıyorum. Technopat izlenmesinin düşük olması bana göre bir ürün alacaklar varsa montajını ve merakından bakıyorlar bende merakım yoksa o ürünü alacak param yoksa neden izleyeyim. Çoğunluk da benim gibi düşünler olduğu için izlenmeleri az ve bilgi sahipleri olduğu için sıkıcı gelebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı