Eski Technopat vs yeni Technopat

@359149 gayet açıklayıcı bir biçimde bu ülkede neden kadınlara pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini anlattı.
Kavga içerikli konu açan ve savma cevaplar veren sizin konunuzun onaylanmaması gayet doğal.
Utanmadan pozitif ayrımcılığı savunmanız trajikomik.
Pozitif ayrımcılıkla bir yere varılamaz.
Çözüm değildir, işleri daha da batırır.
Kavga içerikli değil, gerçek anlamda eşitliği savunan konular açan biriyim.
Gerçek anlamda kadın-erkek eşitliği zorunuza gittiyse böyle düşünmeniz normal.

Çözüm değildir, işleri daha da batırır.
Kavga içerikli değil, gerçek anlamda eşitliği savunan konular açan biriyim.
Gerçek anlamda kadın-erkek eşitliği zorunuza gittiyse böyle düşünmeniz normal.
Kadın-erkek eşitliği, pozitif ayrımcılık olmadan yapılabilecek bir şey değil bu ülkede.
Bir anda "Hadi bakalım artık eşitsiniz." diyerek yapılabilecek bir şey değil bu.

Hocam size çok güzel bir değişim örneği gösterebilirim bu arada :)

2014- Ahlaklı, düzgün gayet iyi kurallara sahip ve bunlara uyan üyeler, benzersiz bir forum.

2021- Cinsel içerikli oyun önerisi

Konu sahibinin mesajı (ergen bir sesle okuyabilirsiniz 🙃 ) ''Arhdşlar erghenliinde werdigi isteklerimle çinsel içrkli oyun oynamak istiyom önerhi warmı???????''

Tek elle yazmak zor tabii.
Ban atmayın bilerek yaptım yazım hatalarını :)

2014- Ahlaklı, düzgün gayet iyi kurallara sahip ve bunlara uyan üyeler, benzersiz bir forum.

Aynen öyle. Aynı dediğin gibi saçma sapan işler çıkıyor. Google'da 10 saniyede bulacağı bilgiyi buraya yazıyor ve daha fazla zaman kaybediyor. Veya işte sevgili konuları falan filan.

Bizim gibi ülkelerde eşitliği bir anda sunamazsın. Çünkü arada çok devasa bir eşitsizlik var. Bu yüzden en başta küçük ek ayrıcalıklar vererek adalet terazisinin bir tarafı ağır basıyorsa diğer tarafı biz destekleliyiz. Ağır taraf ile hafif tarafa aynı şeyleri uygularsan ne değişecek? Yine eşitsizlik olacak. Çünkü bir taraf 10'sa, diğer taraf 8'se; bu kez bir taraf 12, diğer taraf 10 olacak mesela.

2014- Ahlaklı, düzgün, gayet iyi kurallara sahip ve bunlara uyan üyeler; benzersiz bir forum...

Hocam her ortamın bir ömrü vardır. İlk başta küçüktür. Büyür, gelişir ve en verimli olduğu zamanları geçirir. Sonra o ortamın yapıtaşları ayrılmaya başlar, ortam değişir ve kalite genelde bozulur. Geçen günlerde Sosyal'in yaş seviyesinin düştüğünden bahsetmiştim. Şu an anormal olaylar olmuyor yani, çok doğal.

Hocam her ortamın bir ömrü vardır. İlk başta küçüktür. Büyür, gelişir ve en verimli olduğu zamanları geçirir. Sonra o ortamın yapıtaşları ayrılmaya başlar, ortam değişir ve kalite genelde bozulur. Geçen günlerde Sosyal'in yaş seviyesinin düştüğünden bahsetmiştim. Şu an anormal olaylar olmuyor yani, çok doğal.

Doğrudur hocam, kurallarda neden bu tür konular için +18 bir kural yok bilmiyorum, ben neden böyle ergenlerle ve ona yardım eden başka ergenlerle aynı platformdayım? Bir de birisi yazmış "Size ne yha istedhini oynhar?" vay be! Gerçekten mi? İğrenç işleriniz için vicdan azabı çekmenizi bekliyorum, arkadaşlarınızla goygoyunu yapıp eğlenmenizi değil 🙃

Testler yapıp sonuçlarının yayınladığı akademik seviyede konular açmayı düşünmüyor değilim ama vakit bulamıyorum. Tamamlamam gereken bir tezim var.

Söz vermemekle birlikte 2021 yazı gibi programlama dillerinin karşılaştırıldığı, algoritmaların test edildiği veya aşağıdaki gibi SSD'lerin canına okunduğu konular gelebilir :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı