Technopat Telefon Deneyimleri ve Tavsiyeler

Öncelikle herkese iyi günler diliyorum,

Bu başlık altında kullandığımız telefonları ve deneyimlerimizi yazarak telefon alacak arkadaşlara tavsiyelerde bulunalım diye düşündüm. Şu an kendim de telefon seçim sürecindeyim o yüzden geri dönüşler şahsım için de önemli :) Ben başlayayım:

3.5 yıldır Samsung Galaxy J2 modelini kullanıyorum, şimdiye kadar kamera ve hafıza haricinde çok memnundum ama artık ihtiyacımı karşılayamaz oldu. Sanırım ihtiyara veda etmenin zamanı geldi, genel puanım: 5/10 :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Galaxy On7 kullanıyorum. Bi yakınımdan 600TL gibi bir fiyata aldım. Oyun dışında işlerimi görüyor ancak çok uzun kullanımlarda uygulamaları kapatma gibi bir sorunla karşı karşıya olan bir cihaz. Anne-Baba için uygun ancak bizim gibi teknoloji meraklılarını tatmin eder mi, bilmem. Notum ise 7/10 çünkü fiyatının çok altına aldığım ve bu fiyata iyi performans aldığım için bu puanı verdim. Başka telefonlara yönelmenizi öneririm zira bu fiyatlara daha güzel telefonlar bulunabilir. Kamera için konuşmayacağım zira hiç kamerasını kullanmadım. Bu ay kullanmaya başlayalı 1 yıl oldu genel olarak tatmin edici.

İphone 5S kullanıcısıyım. Yaklaşık 3-4 yıl olmuştur. 2014 yılında babamdan bana geçti :D Telefon şu an için rezalet. Kamerası hala beni idare ediyor birkaç uygulama ile oynayınca ama 4'' olması çok kötü. Oynadığım tek oyun Truck Simulator 2018 onda sıkıntı yaratıyor örneğin :D Telefona puanım beni idare ettiği için 6/10 olur.

2 yıldır GM Android 4G kullanıyorum ve memnunum. Kamerası biraz kötü, çok nadirde olsa kafayı yiyor(Kendi kendine reset atıyor), şarjı nispeten hızlı bitiyor. Ama bunlara rağmen hızı çok iyi. Hala ilk aldığım günkü hızla kullanıyorum. Beklentimi tam anlamıyla karşıladı yani. Puanım 10 üzerinden 8.

3 senedir iPhone 5S kullanıyorum. Aldığım gün telefon kraldı, şimdi yerleri siliyor. Artık ihtiyaçlarımı karşılamıyor ama yapabilecek bir şeyim de yok :( Bu gidişle kendisiyle 1,5 yıl daha beraberiz gibi duruyor.

iPhone 5S kullanıyordum, aldıktan maksimum 1-2 ay sonra küçük ekran, IOS darlığı yüzünden bıkmıştım. Ta ki, iCloud şifresini unutana kadar. Tüm dertlerime deva oldu, şuan telefon kullanmıyorum. Tavsiyem ise iPhone almayın.

Asus Zenfone 3 Laser kullanıyorum 32 GB gayet memnunum 2 3 yıl oldu batarya gayet güzel 1 günü rahat çıkarıyor hatta denedim full şarjlı iken açık bekleme süresi 7 günü buluyor ısınma sadece şarjda iken oyun oynarsanız oluyor ama tavsiyem şunlardır;

şuan indirimde

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı