Technopat Üyeleri Katman Listesi

Yeterince istek gelirse bu tierlisti bir tablo haline getirmek istiyorum izninizle.

Gelirse güzel olur ama bence birkaç kişi (aralarında 1-2 moderatör ile) yapılırsa daha iyi olur.

Tek başınıza forumdaki aktif kullanıcıları takip etmek bence zor olur.

Bayağı kapsamlı olmuş. Beklemiyordum. Genel olarak aktif çoğu kişi bulunduğu için güzel konu, herkesin konuda ek olarak kendine göre bir liste yapmasını da çok isterdim.

Öncelikle bu mütevazı konuma gelen siz okuyucuları sevgiyle selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Rahatsız ettiğim üyeler içinse özür diliyorum. Sadece sizi de bu küçük eğlencemize ortak etmek istemiştim.

Ön bilgi: Bu liste tamamen mizah amaçlıdır. Ne olur neden bunları benim hakkımda yazdın diye kırılmayın. Unutmayın her insan değerlidir. Liste genel olarak forumda beni takip eden yahut benim takip ettiğim üyelerden oluşmuş olup eksik ya da fazla üyeler olabilir. Sıralama alfabetik olarak kullanılmıştır. Unuttuklarım ve sürç-i lisan ettiklerim için özrümü sunuyorum. İyi eğlenceler. :)

Ek bilgi: Listeye moderasyon ve yönetim kasıtlı olarak eklenmemiştir. Bunun sebebi bunu için hali hazırda bir konu olmasıdır. Bu konu oluşturulurken yönetim yahut diğer üyeler adına hiçbir art niyet taşınmamıştır.

Yavaştan girişimizi yapalım.

1. @A1peren : Kendisi ile antik çağdan kalmış dizüstü hakkında açılmış bir tanıştığımı anımsıyorum. Fazla bir iletişimimiz olmadı ancak genel görüşüm olumlu. A+
2. @Ahmet06han : Kendisi ile nereden tanıştım hiç fikrim yok. Anımsayamadım. Uzun süredir aktif değil gibi duruyor. Nereye koyacağımı bilmiyorum. B iyi gibi.
3. @Ahmet_1020 : Kendisi ile tuşlu telefon konularının birinde ve bir forum içi oyunda karşılaştım. Uzun süredir aktif gibi durmuyor. İletişimim hiç yok. C
4. @alexandros : Kendisi sitede son iki yılda pek aktif olmamış. Beni neden takip ediyor bilmiyorum ama teşekkür ederim. Maalesef C.
5. @Ali Güngör : Site sahibi. Berker Güngör'ün kardeşi. Maalesef kural gereği değerlendirme dışı. Beni takip ettiğiniz ve banlamadığınız için teşekkürler.
6. @Ali Of Rivia : Kendisi ile ara ara konularda karşılaşıyordum. Pek muhabbetimiz olduğunu sanmıyorum. Sık karşılaştığımız için B.
7. @Andy deufresne : Konularda sık gördüğüm bir üye. Oyun konularında daha aktif olduğunu biliyorum. Hızlı bir mesaj sayısı ivmesi oldu. İletişimim sanırım yok. A.
8. @Bayram Reis : Defalarca kez birbirimize girdik. Bir süredir iyi gibiyiz. İletişimim var. Yoğun olarak akşam üzeri düzenlediğimiz çay partilerinde görüyorum kendisini ve kedisini. Dediğim gibi, yazılım geliştirme konusunda bilgim yok. Ama bu üye biliyor. Danışabilirsiniz. Didişmeseydik rahat S olurdu ancak internet unutmaz, A+
9. @Bold Pilot : Efsanevi yarış atı. Kardeşleri bile efsane olmaya aday. Pardon... Üye olarak severim. Profilinde konuşmuşluğumuz olmuştur. Veteriner hekimlik eğitimi serüveninizde başarılar. Yoğun bir iletişimimiz olmadığı için maalesef A.
10. @Burhan61 : Bir ara sık sık karşılaşıyorduk. Artık denk gelemiyoruz. Genel görüşüm olumlu. Fakat... Artık pek muhabbetimiz olduğunu sanmıyorum. Üzülerek B.
11. @By Ghost : Foruma ilk üye olduğumda sık sık konularına denk geliyordum. Genel görüşüm olumlu ancak yetersiz iletişimden dolayı B.
12. @cC0WB0Yy : Konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım ancak pek başarılı olamamıştım sanırım. Yine de takibi için teşekkür ederim. Üzülerek C.
13. @Ceita : Eski bir dizüstü bilgisayarı konusunda denk gelmiştim kendisiyle. Fikir alışverişi yapmıştık. Takibi için teşekkür ederim ancak D.
14. @cevheriulrich : Sağ framede sık sık çıkmamdan dolayı beni takibe almış sanırım. Maalesef nasıl tanıştık hiç fikrim yok. Üzülerek B
15. @chocletemofyyxx : Foruma ilk üye olduğumda tanıştığım bir üye. Severim kendisini. Bir ara PP couple bile yapmıştık. Beatrice ve Teto sevenlere selam olsun. S'e yakışacaktır.
16. @Cıngıllıoğlu Kolonya : Floresan ve Cıngıllıoğlu Kolonya sevdalısı. Sık AI kullandığı için birazcık rahatsızlık duysam da muhabbetimiz sık sık olmuştur. Çay partisi ekibinden sayamasam da yine de kendini A+'da bulabileceğine inanıyorum.
17. @Collavino : Kallavi o? Şaka! Eskiden mavi ekran kategorisinde sık sık görürdüm kendisi. Günümüzde kendini İskender Büyük Fan clublığa ve Fumo Birliği başkanlığına vermiş. Emeklilik hayatının tadını çıkarmasını dileyerek erken forum hayatımda tanıştığım üyelerden. Çay partilerimde sık sık görüyorum kendisini. S'e hoş geldiniz.
18. @dayanir22 : Telefon konularında karşılaşmıştık sanırım kendisiyle. Genel görüşüm olumlu. Kendisiyle bir husumetim de olmadı. A için uygun gördüm.
19. @Deniz Sarıgül : Çeşitli konularda yazığını gördüm. Sanırım pek aktif değil. Genel görüşüm olumlu ancak iletişimim pek yok. Sanırım telefon konularında tanışmışız. Üzülerek B.
20. @dolob : Simetrik bir nick. Böyle ince şeyleri çok severim. Çeşitli konularda iletişimimiz olmuştur. Şu günlerde pek aktif olduğunu görmedim. A'ya yerleştiriyorum ancak A+'ı da zorlayabilirdi...
21. @Doruk Durmaz : Güvenlik kategorisinde tanıştığımızı düşünüyorum. Sanırım konusunda yardımcı olmaya çalışmışım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yetersiz iletişimden maalesef C. Takibi için teşekkür ederim.
22. @FehmiDogru.js : Zararsız bir Java Script dosyası. Çeşitli konulardan oldukça versatil. Gezdiği yerler hakkında da yazarsa daha iyi olur. Yoğun bir iletişimim olmadığı için üzülerek B.
23. @fxwestro : Linux konularında karşılaşıyorduk sanırım kendisiyle. Genel görüşüm olumlu ancak yetersiz iletişimden dolayı üzülerek B.
24. @gepool3312 : Foruma ilk üye olduğumda denk gelmiştim kendisine. Tewi profili olduğu takip ediyorum kendisini. Geri takibi için teşekkürler. Yetersiz iletişimden dolayı C demek isterdim ancak Touhou zaafım olduğu için B.
25. @Goblinhan_Yıkan : Araba almayı düşündüğüm bir konuda yardımcı olmak istemişti. Bir iki defa da ben kendi konularında denk gelmiştim sanırım. Mesaj tarzı biraz sert. Kendisi ile bir sorunum yok ancak ben Messi sevmediğim için maalesef C. Maradona ya da Ronaldinho PP yaparsanız tekrar düşünebilirim.
26. @godofayakkoruyucu : İlginç bir nicki var. Forum oyunlarından denk geldiğimizi hatırlıyorum. Beni takibe almıştı ancak hızım biraz fazla hızlı olduğu için isyan etmişti. İsyanına nispeten B.
27. @İstanbul Trip : Agarthalıktan emekli oldu yakın zamanda. Hayatında başarılar dilerim. B ile A arasında gittim ve A verdim. Zam gelmeden sistemi almanız dileğiyle.
28. @KDE Plasma : Ya da nam-ı diğer Windows 11 Bey. Forumun genç üyelerinden biri. Eskiden sık sık görüşürdük. Forumlardan sanırım sıkılmış. Erken dönem tanıştığım üyelerden biri olmasına nispeten A'ya alıyorum kendisini.
29. @LegendaryDevilHunter : Nick bazında bakarsak meslektaş sayılırız. Eskiden oyun konularında sık sık görürdüm kendisini ancak bir süre önce forumu bıraktı. Beni takip ettiği için teşekkür ederim ancak kendisi ile pek iletişimim olmadı maalesef. Buna nispeten üzülerek kendisini B'ye koyuyorum. Belki iletişimimiz olsaydı kendisini A'ya alabilirdim seve seve.
30. @Lejant : Nicki için bin bir çeşit makara dönse de hiç kırılmayıp bizimle makaraya devam eden bir üye. Son zamanlarda çeşitli sebeplerden pek aktif olmadığını biliyorum. İtina ile beğenisini bizlere gösteriyor. Tüm emekleri için teşekkür ederim bu konuda. Eskiden sık sık çay partilerimde kendisini görürdüm. S'e hoş geldiniz. Eğer konunuza yardım ederse bir teşekkürü çok görmeyiniz.
31. @MacBethad : Bazı konularımda kendisi yardımcı olmuştu. Forumun anime ve manga dolaylarında gördüğümü anımsıyorum ama yanılabilirim. Genel olarak görüşüm olumlu. Pek iletişimimiz olmadığı için A'ya yerleştiriyorum.
32. @marilynbytes : Güvenlik konusunda kendisi ile savaş vermiştim güven sağlama açışından. Umarım bu vesvese durumundan kurtulmuştur. Genel görüşüm karışık. Erken dönem takibe aldığım üyelerden. Maalesef D. Çok üzgünüm.
33. @MaveNN : Telefon konularında karşılaşıyorduk kendisiyle. Bir süredir karşılaşmıyoruz. Genel görüşüm olumlu. Üzülerek A.
34. @Maxtoric : Ekran kartı ya da PSU'sunda sorun var. Konusunda derin bir savaş verip sorunu çözememiş hem de çözmüştük. Genel görüşüm olumlu. Bazen gelip sorar. Öncelerden de iletişimimiz olmuştu. A+ ve S arasında gidiyorum ve S veriyorum. (Bu Dio içindi.)
35. @miçobaba : Forumun genç üyelerinden biri. İkonik penguen profiliyle gözümüze hitap ediyor. Her şey için teşekkürler. S'e hoş geldiniz.
36. @mirsqdm : Kendisi ile yolum yine eski bir bilgisayar konusu ile kesişti. Forumun genç üyelerinden. Yazdığı Naruto bloğunu okuyordum ancak muhtelif sebeplerden forumu bırakmış gibi duruyor. İyi oyundu diyelim. S'e hoş geldiniz.
37. @MR-2 : İlk geldiğimde takibe aldığım bir üye. Sebebi profil resmi olan Reisen. Zaaf zaaftır. Araba konusunda bilgisi olduğunu biliyorum. Pek aktif değil. Forum dışı şeyler yasak olsa da sanat tarzını beğenmediğim için maalesef C. Araba konusundaki öneriniz ve takibiniz için teşekkür ederim.
38. @Mustafa.Kaan : Karışık görüşlerim var kendisi hakkında. Bir süredir olumlu. Fazla şey yazmayacağım. Bir açıdan meslektaş sayılırız. Beni çözmeye çalışmayın olur mu? Bir de TP_apk_premium_full_anticheatdisabled.apk'yı size paylaşırken bu kadar abartmanızı beklemiyordum. Çay partilerimde sizi sıkça görmekten mutluluk duyarak S'e hoş geldiniz diyorum. Yardım ederse bir teşekkürü çok görmeyiniz.
39. @osasadam : Telefon konusunda kendisine yardımcı olmaya çalıştığımı hatırlıyorum. Umarım yardım edebilmişimdir. Pek iletişimimiz olmadığı için üzülerek C veriyorum. Takibiniz için teşekkür ederim.
40. @PeluşPenguen : Çok tatlı bir nick. Nasıl karşılaştığımız hakkında hiç bir fikrim yok. Takibiniz için teşekkür etmekle beraber maalesef düşük etkileşimden dolayı B veriyorum.
41. @pesimist34 : Kendisi ile garip bir tanışmamız oldu. Mesajlar falan silinmişti sanırım karışık işler var yani. A+ ve A arasında kaldım açıkçası ancak A+ fena durmuyor.
42. @poyriho : Konu dışında sık görüyorum kendisini. Takibiniz için teşekkür ederim ancak yeterli iletişimimiz olmadığını düşünerek maalesef sizi A'ya koyuyorum.
43. @QuasarWhisper : Konusunda yardımcı olarak tanışmıştık kendisiyle. Takip ettiği için teşekkür ederim. Yeterince iletişimimiz olmadığı için üzülerek B'ye koyuyorum.
44. @Rapinoğlukasva : Forum oyunlarından tanışmış olmalıyız. Takibiniz için teşekkür ederek yetersiz iletişimimizden dolayı maalesef sizi C'ye koyuyorum. Üzgünüm.
45. @rartena : "Sağ frame"i domine ettiğim çağda beni takibe aldığını düşünüyorum. Takibi için teşekkür ederek kendisi hakkında yetersiz bilgiye sahip olmama nispetle kendisini üzülerek C'ye koyuyorum.
46. @RideWithAyran : Foruma yeni üye olduğum zamanlarda birden bire beni takibe almıştı. Takibi için teşekkür ediyorum ve B'ye koyuyorum.
47. @Schwagos : Çeşitli konularında yardımcı olmaya çalışmıştım. Sık sık oyun forumlarında kendisini görüyorum. B ile A arasında kalıp B'ye koyuyorum sizi de üzülerek.
48. @SerdarT35 : XBOX 360 ayıcığı artık yok. Resmen yeniden hayat bulduğu kanısındayım. Karışık görüşlere sahip olarak üzülerek B'ye koyuyorum.
49. @Sesko02 : Sol frame çağından takip ettiğini düşünüyorum. Kendisi hakkında fikrim yok. Maalesef C.
50. @SiyahiBeyfendi : Nicki değişmiş gibime geldi bir tık. Kendisiyle erken üyelik zamanlarımda muhabbetimiz olmuştu. Belki de yaşam tarzını biraz değiştirmesi gerekiyordur. Son zamanlarda pek iletişimimiz olmadığı için üzülerek B veriyorum.
51. @SpeedForce : Güvenlik kategorisinde konusunda yardımcı olmaya çalıştığımı hatırlıyorum onun dışında bir muhabbetimiz yok. Takibiniz için teşekkür ederim ancak maalesef C'ye sizi de alıyorum.
52. @Touhoufanı : Nick her şeyi açıklıyor aslında. #touhougng Eğitim hayatında başarılar diliyorum. A+'a koyuyorum. Forum dışında adımdan iyi bahsetmeniz dileğiyle.
53. @Turc_24 : Profilimin bu takipte etkisi olduğunu düşünüyorum. Takibiniz için teşekkür ederim. Maalesef mücbir sebeplerden sizi de B'ye yazmak durumundayım. Üzgünüm.
54. @UmutMelihAkyol : Oyun konusunda forumda aklıma gelen sayılı üyelerden. Muazzam kareleri her Pazar paylaşıyor. Yazılarını da pek beğeniyorum. Takibiniz için teşekkür ederim. A+ ile S arasında kaldım ama en azından S hakkınız.
55. @UstaGT : Bu üyeyi biliyorum. Bu kadar. Genel görüşüm olumlu ancak muhabbetimiz zayıf. Üzülerek C.
56. @V3nusMikasu : Konusunda alay etmişlerdi bu üyenin. Öyle hatırlıyorum, umarım yanılıyorumdur. Çok üzücü bir durum çünkü bu. Konuştuğumuzu hatırlıyorum. Bilemedim sanırım A vereceğim.
57. @Wanhedaa : Düzenli konu açıyor ancak artık takip edemediğim için mahcup hissediyorum. Genel görüşüm olumlu. Muhabbetimiz az olduğu sizi de maalesef B'ye koyuyorum.
58. @wraxos woo : Linux dolaylarında görüyorum. Yusuf **ek izlemediğinizi umarak sizi de B'ye koyuyorum. Linux tayfını hepten A ve üzeri tutmak istiyordum ancak bazı konularda karşılıklı dikleştiğimizi anımsadığım için görüşlerim sizin adınıza biraz değişti. Üzgünüm.
59. @wrt49 : Koishi Komeiji profili olan üyelerden biriydi. Takip sebebim buydu. Eğitim hayatında başarılar dilerim. Kendisi hakkında görüşüm olumlu. Forumda bir iki çizimini görüp beğenmiştim. Sanatının da etkisiyle kendisini A'ya alıyorum.
60. @xmatugfg : Technopat Linux camiasının bir üyesi. Bilgili olduğundan eminim. Fazla bir iletişimiz yok. Kendisini A'ya koyuyorum.
61. @XPlasma : Telefon konularında tanışmıştık. O zamanlar gerçekten plasma bir profili vardı sonra Miku oldu ardından indirim bölümünü domine etmeye başladı. Çay partilerime katıldığına pek çok kez şahit oldum. S'e hoş geldiniz.
62. @xyunustr : Forumun genç üyelerinden biri olduğunu biliyorum. Kendisi ile konularda iletişimim olmuştu. A'yı uygun gördüm.
63. @Yunus1176 : Kendisi hakkında görüşüm olumlu ancak tam olarak nerede tanıştığımızı hatırlamıyorum açıkçası. Üzülerek B veriyorum.
64. @YusufKaan38 : Hiç mesajı yok. beni takip etmek için üye olmuş sanırım. Teşekkür ederim. S'e koyuyorum bu yüzden. He he he!
65. @Yutka46 : Kızmayın ama ilk gördüğümden beri nickinizi Yufka46 olarak okuyorum. Mustafa.Kaan'ın sizin yan çarınız olduğunu açıklamama gerek yok. Biraz abartıp ana hesabı tokatlamasaydınız hiç sorun olmayacaktı. Konuya fikir verdiğiniz için teşekkür etmekle beraber bu konudan dolayı 10 100 1000 100000 tane ceza yiyeceğim için sizi F'e koyuyoru- Şaka şaka. Düzenli çay partilerime katılıyorsunuz. S'e hoş geldiniz. Yardım ederse bir teşekkürü çok görmeyiniz.
66. @zax23bsd : Foruma ilk üye olduğumda tanışmıştık. Sonra ortadan kayboldu. Üzücü. Maalesef B.

----- EXTRA STAGE -----
1. @779221 : Linux konusunda bilgisine hayranım. Kendisiyle bazen ters düştüğümüz doğrudur. Bunun yanında pek bir iletişimim olmadığı için üzülerek C'ye koyuyorum.
2. @490836 : Kendisini oyun haberleri bölümünde sık sık görüyordum. Bir anda ortadan kayboldu. Sebebini bilmiyorum. Fazla muhabbetimiz olmadığı için maalesef C veriyorum.
3. @Aakons : Tarzı hoşuma gitmiyor. Bilmiyorum. Maalesef D.
ahmttunc
4. @Akif9748 : Forumun aktif bir üyesi olduğunu sanıyordum ancak görünen o ki son zamanlarda aktifliğini azaltmış. Kendisiyle birkaç defa muhabbetim oldu. B'ye koyarsam yanlış olur mu emin değilim. Artık çok geç.
5. @ANILxTR : Lumia Türkiye için katkılarınızdan dolayı minnettarım. Yardım sever biri olduğu görüşüne sahibim. A+.
6. @AREYsan : Get out. F
7. @Artoria Pendragon : Kendisini çok samimi buluyorum. A+.
8. @BURAK Karbal : Kendisiyle eskiden sık sık konularda karşılaşıyorduk. Bu son zamanlarda azaldı tabii. Yoğun iletişimimiz olmadığı için maalesef B.
9. @BursaliEfsane : Tarzınızı ve söylemlerinizi sevmiyorum. Kusura bakmayın ama F.
10. @ca9an : Donanım konularında görmeye başladım. Kendisi ile pek iletişimim yok. Maalesef C veriyorum. Üzgünüm.
11. @cafyon : İlginç bir üyeydi. Linux ve diğer işletim sistemleri hakkında yazdıkları şeyler ilgimi çekiyordu. Bir anda yok oldu. Bu nedenle B veriyorum.
12. @Coolumsu : Yakışıklıydı aslında. Bir anda forumdan kayboldu. Kendisiyle bir forum oyununda tanışmıştım. B veriyorum.
13. @Disty : Profilinde paylaştığı şeyler çok hoşuma gidiyor. Onun dışında kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. A'yı uygun gördüm.
14. @Deiinzz : Yine donanım konularında gördüğüm bir üye. Kendisiyle pek iletişimim omadığı için maalesef C veriyorum.
15. @Edmond_Dantes : Monte Kristo Kontu. Kendisiyle bazen konularda denk geliyorum. Pek iletişimim yok. Üzülerek C.
16. @ED Crasher : Bazen forumda gördüğüm bir üye. Kendisi hakkında pek izlenimim yok. Nickinin anlamını merak etmiyor değilim. İzlenimsizlik maalesef sizin için de C olarak dönüyor. Üzgünüm.
17. @efebatiin : Masaüstü donanım konularında denk geliyordum. Karışık görüşlerim var. Üzülerek C.
18. @Emin Dmr : Symbian konularında görüyorum. Bu kolay bir A kazandırıyor. Nazik bir tavrı olduğunu düşünmekteyim.
19. @EmirHene : Müsait olan her yerde bu nicki kullanıyorsunuz sanırım. Bu listeye de girmeseniz olmazdı. Bunun dışında sizinle bir iletişimim olduğunu sanmıyorum maalesef. Üzülerek C veriyorum.
20. @Gereksiz Eleman : Listeye girecek kadar gerekliymiş anlaşılan. Nickteki latife sayesinde B. Kim olduğunuzu bilmiyorum.
21. @Grim Reaper : Konsol kategorisinde görüyordum bir ara sizi. Maalesef bazı görüşlerinize katılmıyorum. Yazım tarzınız da bana biraz sert geliyor. Üzülerek D veriyorum.
22. @HakanXD : Yalan yok tarzınız ve fikirleriniz pek bana uymuyor. Üzülerek C.
23. @He stole my money : Profil resminiz çok ilginç gözüküyor. Depolama birimleri konusunda sizi sıkça görüyorum. Bilginiz etkileyici ancak sizinle de pek iletişimim yok. Genel izlenimim sizin için olumlu olmakla beraber üzülerek A veriyorum.
24. @hogwartscanavarı : Muhabbetimiz oluyordu ama bir anda ortadan kayboldu. Bilinmezlikten dolayı maalesef C.
25. @Huiwa9 : Bu üyeyi önceden de tanıyordum. Bunun kendisinin haberi yok. Mazinin hatrına B.
26. @Hxrea : Çok sert olabiliyorsunuz üzgünüm. D.
27. @IhateplasmaX : XPlasma kırmızı çizgimizdir. Maalesef D.
28. @iKayraOnur : Nazik bir üye olduğunun düşünüyorum. Birkaç defa konularında yardım etmeye çalışmıştım ancak pek başarılı olduğumu söyleyemem. A veriyorum ancak biraz düşük kaldığını söylemeliyim.
29: @ibo4techno : Kendisini tablet konularında görüyordum. Pek bir iletişimim olmasa da genel kanım iyi yönde kendisi için. A veriyorum.
30. @Kaan_X_X : Yorum yok. İncelemelerde başarılar. D.
31. @Kasım_0 : Bazen rastlıyorum kendisine. Pek iletişimim yok. Maalesef C.
32. @kxy : Donanım konularından anlamıyorum. O yüzden pek görmüyorum. Hiç iletişimim yok. Maalesef C.
33. @lieys : Alınmaz. Alınır. F iyi gibi. Kelimeleri çoğalt.
34. @LorenzoMatterhorn : Tarzınızı hiç beğenmiyorum. Maalesef F.
35. @M Berker Güngör : Oyun dergilerinde yazarken okurduk. Tarzını seviyorum. Ali Güngör'ün abisi. Yönetici olduğu için maalesef değerlendirme dışı ama yerini tahmin etmek için S diyebilirim.
36. @Maddoxkkm : Yurt dışında forum kurmayı düşünüyor musunuz bilmiyorum halen ancak sizinle zaman zaman konu dışında görüştüğümüz çok açık. Muhabbetimiz pek yok. Buna nispeten B veriyorum.
22. @Maomao : Linux konularında görebilirsiniz, custom ROM konularında görebilirsiniz. Yardım ederse bir teşekkürü çok görmeyiniz. Yoruma kapalı. Doğrudan S.
23. @Marix : Teknik destek konularında yazarken karşılaştım. Köklü bir üyeye benziyor. Tanışık olmadığım için B veriyorum ancak değişebilir.
24. @MakaveliThe90s : Linux özelleştirme konularında görüyordum sizi. Maalesef ortadan kaybolmuşa benziyorsunuz. Üzülerek B veriyorum. Özelleştirmeleriniz hoşuma gitmese de emeğiniz ve yeteneğiniz takdire şayan.
25. @Mc_Tuto : Kendisiyle bazen konularda denk düşüyordum ancak ortadan kaybolmuşa benziyorsunuz. Ya da ben mi denk düşemedim? Belki de... Size içimden B vermek geldi.
26 . @Mert Can Urcan : Çok yönlü bir kişiliksiniz. Hakkınızda pek söz söylemek istemiyorum. Benim için halen bir akademisyenin korku yönüne sahipsiniz forumda takılsanız bile. Bazen şaşırtıcı yazılarınızdan yararlanıyorum bunu inkar edemem ancak her yazdığınız şeye katılmadığımı söyleyebilirim. Sohbet diliniz bazen sert gelse de bunu hayatınızın bizimkine göre farklı olmasına bağlıyorum. Bunun yanında sizinle pek bir samimiyetim olmadığı için -bundan sonra da olacağını sanmıyorum zaten- A+ vermek istiyorum.
27. @MelihÖzer : Sizi forumca askere uğurlamışlardı o zaman gördüm sanırım ilk defa. Umarım askerliğiniz iyi geçiyordur ya da geçmiştir. Kibar bir tavrınız vardı. Size de A vermek istiyorum.
28. @Michael_Kaiser : Sizi forumun muhtelif yerlerinde görüyorum ancak pek bir iletişimimiz olduğunu hatırlamıyorum. Söz söylemek güç. B versem uygun olur mu?
29. @Motionless IN White : Forumda sizi pek çok yerde görüyorum ancak halen sizin hakkınızda bir görüşe sahip değilim. Maalesef B veriyorum. Bunu yanlış anlamayın.
30. @Murat5038 : Foruma büyük katkıları olan bir üye olduğunuzu biliyorum ancak sizinle doğal olarak herhangi bir iletişimim yok. A+ vermeyi düşünüyorum üzülerek.
31. @muratscd : Periferal ve indirim konularında gördüğüm bir üye. Tarzınızı pek beğenmiyorum maalesef. Üzülerek B veriyorum.
32. @Nurettin bey : Kış döneminde forumu etkin olarak kullandığınızı fark ettim. Uzun zamandır sizle bir konuda rastlaştığımı hatırlamıyorum. Yaklaşımınızı beğendiğim için A veriyorum.
33. @ozguven_askim : Bir ara sık karşılaştığım bir üyeydi. Görüşlerim karışık. B versem uygun olacaktır diye umuyorum.
34. @pedroz_1999 : G-Mod ve Half-Life 2 üzerinde ilginç şeyler yaptığını gördüm. İletişimimiz çok kısıtlı olduğu için üzülerek A.
35. @picl raknhocam : Forumda eser miktarda gördüğüm bir üye. İletişimim yok sayılır. Görüşüm olumlu. B'yi uygun gördüm ancak bu değişebilir.
36. @pidee : Bazen profil mesajlarında aktif görüyorum. Eğlenceli bir üyeye benziyor. C veriyorum ancak değişebilir.
37. @Remilya : Ojou-sama'ya S vermek dışında bir şansım yok.
38. @roxy1881 : Bu üyeyi de forum dışından tanıyordum aslında ama o bunun farkında değil. Forumdaki tarzını beğenmediğim için maalesef C. Çeşitli periferaller hakkında bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum.
39. @Sauron u anlamak : Yaptığı çekilişi kazanmıştım. Hemen hediyeyi göndermişti. Teşekkür ederim tekrardan. A veriyorum.
40. @soulsteal59 : Huawei tablet gangin üyesi sanırım. Tarzını pek beğenmesem de B verebilir.
41. @Şükrü Ali Ögel : Kibar ve mütevazı biri. A+.
42. @TeamOFMind : Çok kabasınız. Bunun dışında sizinle konuşmak güç ne olur konuya da zarar vermeyin. F.
43. @The Man From E.A.R.T.H. : Etkileyici bir üye. A verebilirim.
44. @The Snow Patrol : Bir ara Cirno PP'si vardı. Aslında sizi tanıyorum. Mesajınıza dönemedim üzgünüm. Sohbetiniz aslında sarıyordu ancak forumda aktif değilsiniz artık. A verebilirim.
45. @Turgineer : Profil mesajlarında ve ufak tefek konularınızda sizinle denk düştüğümü hatırlıyorum. Kendisi hakkında genel yorumum olumlu olmakla beraber bazı sebeplerden ötürü B veriyorum.
46. @turko35408 : Sitenin en deneyimli üyelerinden biri olduğunu düşünüyorum. Size S'e hoş geldiniz.
47. @Umut Nas : Custom ROM konularında rastladım kendisine. Bu işte başarılı biri sanırım. A'yı uygun gördüm kusura bakmayın.
48. @Vorthionz : Bazen başkalarının profilinde yazdığım mesajlara tepki veriyor. Bir de forumda doğum günümü kutlayan üyelerden biriydi. Teşekkür ederek A veriyorum.
49. @Yerayay : Yereyay. Bu kadar basit. Forumda ilk tanıştığım üyelerden. A veriyorum üzgünüm. Bunun bazı sebepleri var. Çeviri işini asmayın.
50. @Yukapian : Çekilişlerde rastlamıştım kendisiyle. Tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. Nazik bir tavrınız vardı. Umarım gerçekten öylesinizdir. A veriyorum.
51. @yusuf7878 : Donanım konusunda bilgili üyelerden. Kendisiyle pek bir iletişimim olmadı. Bazen profilimde görüyorum ancak. Genel görüşüm olumlu. A+ veriyorum.
52. @YüzbaşıJohnPrice : Dizüstü bilgisayar önerisi yapmıştılar bana SerdarT35 ile beraber. Pek iletişimim olmadığı için maalesef B veriyorum.
53. @Xantern : Forumun kilit taşı üyelerinden biri olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle bir iletişimim olmadı ancak farklı bir üye olduğunu hissettiriyor. Tüm bunların yanında maalesef kendisine A+'ı uygun gördüm. Umarım kırılmaz.
54. @Luvyan : Sizi yazmayı unutmuşum. Listede normalde adınız vardı ancak sırayı yeniden ayarlamaya üşendiğim için aşağıya yazmak durumunda kaldım. Kusura kalmayın. Maalesef sizinle de pek iletişimimiz olmadı. Üzülerek B veriyorum.
55. @Yoneistaken : Sizi de genelde Luvyan gibi donanım bölümde görüyordum. Maalesef derin bir iletişimimiz olmadığını anlıyorum bu durumda. Ben pek aktif değilim bu kategorilerde. Sizi de üzülerek B'ye ekliyorum.

Ve 121 üyeden meydana gelen naçizane "Technopat Üye Tierlisti"nin sonuna gelmiş bulunuyorum. Atladığım yahut unuttuğum üyelerden özür diliyorum. Yazdıklarım kalbinizi kırdıysa konunun mizahi amaçla açıldığını ve başlangıçta yazdığım metne sadık kalmaya çalıştığımı belirtmek isterim. Sizi kırdıysam özür dilerim.

Yeterince istek gelirse bu tierlisti bir tablo haline getirmek istiyorum izninizle.

Okuduğunuz için teşekkürler!
Tamamını okumaya üşendim, iyi bir metne benziyor.

Liste guzel, sadece @İstanbul Trip hocamin benden ve onu gectim FEHMİ'den daha yukarida olmasi sacma olmus.

Bir de ekleme olarak @DublinDEI kardesimi anti-semitistik hareketlerinden oturu F-'ye koyuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı