Technopat Üyeleri Katman Listesi

61. @XPlasma: Telefon konularında tanışmıştık. O zamanlar gerçekten plasma bir profili vardı sonra Miku oldu ardından indirim bölümünü domine etmeye başladı. Çay partilerime katıldığına pek çok kez şahit oldum. S'e hoş geldiniz.
Teşekkür ederim hocam.

27. @IhateplasmaX: XPlasma kırmızı çizgimizdir. Maalesef D.
Aynen öyle.😎
@Sakuya Izayoi, bu ördeğin erkek versiyonunu da listeye ekler misin?

Son düzenleme:
Din savunanlara s verilmis bana a oldu mu şimdi😡? Neyse görünce mutlu oldum en azından, sağ ol etiketledigin icin:).
Bende katman bile yok, liste dışıyım. Şükretmeyi bilin bence, "B, C, D, F ve liste dışı" var sonuçta.
(Revize geldi.)

Son düzenleme:
Hocam metafiziksel bir konudaki fikriniz niye sizi daha ust katmanlara tasisin 😭😭
Başkalarını tasimis ama😡? Sırf din savundu diye S verilmis üç kişiye, bana gelince A veriliyor ayıp değil mi:(?

Bende katman bile yok, liste dışıyım. Şükretmeyi bilin bence, "B, C, D, F ve liste dışı" var sonuçta.
Liste dışı olsaydim keşke, hiç etiketlenmemekten iyidir. Asıl sen şükret be adam!

@UmutMelihAkyol Konunun kimyasını bozmamanızı isterim açıkçası bu listenizi yaparken. Beni zan altında bırakmış olursunuz bu durumda maalesef.
Fikrinize saygı duyarak o şekilde yapalım o zaman hocam. Bunu düşünmeniz, söylemeniz bile yeterli.

@muratscd niye B hocam? Açıkçası Murat Bey'in b katmanına yerleştirilmesini anlamak gerçekten zor. Çünkü kendisi yıllardır yaptığı paylaşımlarla, sunduğu detaylı analizlerle ve özellikle indirim, laptop, donanım–ekipman konularındaki üstün bilgi birikimiyle platformda neredeyse referans niteliğinde bir kullanıcı hâline geldi. Birçok kişinin satın alma kararlarını şekillendiren, insanlara doğru yönlendirmeler yapan, teknik bilgiyle tecrübeyi harmanlayan nadir isimlerden biri.

Bu yüzden Murat Bey'i b katmanına koymak, onun ortaya koyduğu emeği ve bilgi seviyesini tam anlamıyla karşılamıyor. S katmanı bile onun için dar kalıyor aslında. Çünkü s katmanı “en iyi”yi temsil ediyorsa, Murat Bey'in bulunduğu düzey bunun da ötesinde: Hem güvenilirlik hem tutarlılık hem de topluluğa katkı bakımından standartların üstünde bir profil. Böyle kullanıcılar için aslında özel bir üst seviye, ayrı bir “elit katman” açılması gerektiğini düşünüyorum.

Platformda birçok kişi fikir beyan eder ama az kişi böylesine istikrarlı şekilde doğru, kanıtlı ve faydalı içerik üretir. Murat Bey'in paylaşımları genelde tartışma çıkarmaz çünkü bilgi seviyesinin yüksekliği kendiliğinden kabul edilir. Dolayısıyla onu B'de tutmak değil, aksine mevcut katman sistemini onun seviyesine göre genişletmek daha mantıklı olurdu. Katmanların belirlenişinde örnek alınması gereken biri varsa o da Murat Bey'dir.

@soulsteal59'de D katmanında olmalı bence.

B mi.....

1764967088084-png.2616763

Dosya Ekleri

• 1764967088084.png
    1764967088084.png
    84,4 KB · Görüntüleme: 36
@Teru Ben de sizi burada görmeyi beklemiyordum.

Moderatör Günlüğü konularının çoğunda emeğim var, üstüne moderatör listesi konusunda da bayağı aktiftim. Bence Technopat ile ilgili konulara katılmam en doğal şey. Katılmadıklarımı da takibe alıyorum hep. Zevkli oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı