Büyük adam, yine esprinin sonuna ünlem koymuş. S+'ya koydum sizi.
Neyse ki bunun sonunda ünlem yok.
Büyük adam, yine esprinin sonuna ünlem koymuş. S+'ya koydum sizi.
Şahsen fark ettiğim, genellikle insanların "Prime" dediğimiz bir kaç yılı oluyor sonrasında ise yorulup bırakıyorlar veya aktifliği komple düşüyor. Uzun yılların seyircisi ve eski konulara sık sık başvuran biri olarak görüyorum.Listeyi okurken fark ettim ki forumda tanıdığım kimse kalmamış. Tek tük birkaç kişi var.
Bu liste fazlasıyla üzdü, olmamış
Biz de üyeyiz, ayrımcılık olmasın![]()
Mavi ekran için sizleri çözüm merkezimize bekleriz@Maxtoric Bu elektrikli abaküs bu konuyu açarken mavi ekran verdi ve başka cihazdan açmak zorunda kaldım konuyu. Fakat henüz adaya veda etmedi. Çalışıyor. İyi dilekleriniz için başta siz olmak üzere konuda bu dileklerini belirten herkese teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.