Technopat Üyeleri Katman Listesi

Listede ben de olmak isterdim ama aktif olduğumuz zamanlar ters düştüğü için tanışamamışız. Şu sıralar foruma öylesine giriyorum birkaç yıl önce baya aktiftim. Sağlık olsun ileride tanışırız belki. :) Liste için eline sağlık bu arada.

Listeyi okurken fark ettim ki forumda tanıdığım kimse kalmamış. Tek tük birkaç kişi var.

Listeyi okurken fark ettim ki forumda tanıdığım kimse kalmamış. Tek tük birkaç kişi var.
Şahsen fark ettiğim, genellikle insanların "Prime" dediğimiz bir kaç yılı oluyor sonrasında ise yorulup bırakıyorlar veya aktifliği komple düşüyor. Uzun yılların seyircisi ve eski konulara sık sık başvuran biri olarak görüyorum.

Tabi bu listede çok fazla isim yapmamış kişi var, ben de reddedemem.

Son düzenleme:
Buna benzer bir şey bir konuda yapılmıştı gibi sanki. Ayrıca çok bakamadım ama kasmaktan bahsedilmiş. Ne telefon ne bilgisayardan kasmıyor. Elinize sağlık.

Eskiden gereksiz yere bir şeyleri savunup, bir şeyleri ispat etme derdindeydim. Herkesle az da olsa tartışmışlığım vardır. Ama artık, bir konuda çok hakim de olsam münakaşaya girmiyorum.

Lisede her gün saatlerimi geçirirdim forumda, üniversitede vakit ayıramıyorum çok fazla :( Daha doğrusu ayırmıyorum mu tam emin değilim, eskisi gibi istek çok yok. Aylardır mesaj sayım aynı civarda, eskiden sürekli artardı. Gene de her gün girip bildirimlere bakıyorum. Konularda insanlarla sohbet ettiğim, yardımlaştığım zamanları özledim...

@Maxtoric Bu elektrikli abaküs bu konuyu açarken mavi ekran verdi ve başka cihazdan açmak zorunda kaldım konuyu. Fakat henüz adaya veda etmedi. Çalışıyor. İyi dilekleriniz için başta siz olmak üzere konuda bu dileklerini belirten herkese teşekkür ederim.
Mavi ekran için sizleri çözüm merkezimize bekleriz😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı