Hocam bence yaşınıza göre ve iş rahatlığına göre iyi.Kendi yağlarında kavruluyorlar işte18 yaş altıyım ama kırtasiyede çalışıyorum. Günlük 250 TL.
Hocam bence yaşınıza göre ve iş rahatlığına göre iyi.Kendi yağlarında kavruluyorlar işte18 yaş altıyım ama kırtasiyede çalışıyorum. Günlük 250 TL.
Hocam bence yaşınıza göre ve iş rahatlığına göre iyi.
20 yıldır sektördeyim. Son 5 yıldır oyun yapımındayım. Maaş değil bu ama, destek toplama ile oluyor, iş tamamen kendimin, kendi kodcum filan var çalıştırdığım. O yüzden net dedim, yoksa brüt 5500 civarı.
Yav 20 yaşındayım babam bana pastane 150 ateşliyor günlük,
Bana göre mükemmel.
Kodcum Ukrayna'dan, 800$ veriyorum. Yani Unity'de istediğimi yapacak seviyede.Hocam kodcunuz ne kadar maaş veriyorsunuz ve tecrübesi fazla mı kaç yıldır bu işte?
Hocam sakıncası yoksa kaç yıldır yaptığınızı öğrenebilir miyim?
Brüt mü?
Şu an çalıştığım bankada 5. yılım. 16 yaşımda yazılımla ilk uğraşmaya başladım. 17 yaşımda Online platformlarda DirectX (D3DX entegreli uygulamalar için) kütüphanesini kullanarak geliştirmiş olduğum wallhack tarzı uygulamarı satarak başladım.
Freelancer olarak iki alanda çalışıyorum: İçerik yazarlığı ve yazılımcılık.
İçerik yazarlığından aylık 4-6 bin TL civarı bir gelir sağlıyorum. Yazılımcılık işini ise müsaitliğime göre ayarlıyorum. Tek bir iş genellikle 2 veya 3 ay sürüyor, ondan da 600 ila 1000 dolar arası bir ücret talep ediyorum. Şu okul olmasa parayı kıracağım da...
Hocam bence yaşınıza göre ve iş rahatlığına göre iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.