Technopat üyeleri neden çözüm işaretlemiyor?

Konu sahipleri bilmiyor olabilir. Teşekkür edip çözüldüğünü belirtmesi ardından raporlarsanız moderatörler zaten durumla ilgileniyorlar. Mesaj sayınız düşük olduğu için benzer durumlara denk gelmemiş olabilirsiniz.

Ben kendim basıyorum vallahi basmazsa, eskiden cevap vermediğinde de kendim bassam veriyorlardı doğru olsa.

Herkes bilmiyor olabilir en azından yeni üyeler yüksek ihtimal bilmiyordur. Rapor kısmından çözüm seçeneğini seçebilirsin hocam. Ben hep seçiyorum ama hâlâ 4 çözümüm var :D bir gün 5 olacak umarım.
Benimki de umarım 9 olacak.

Konu sahibine bırakıyorum; ister 'çözüldü' olarak işaretler, isterse işaretlemez. Belki çözüldüğünü sanıp aslında çözememiş de olabilirim diye sorgulamıyorum. Ancak konu üzerinden uzun bir süre geçmişse ve gerçekten çözüldüğü kesinse, belki moderatörler 'çözüldü' olarak işaretleyebilir. O da boş vakitleri varsa tabii.

Konu sahibine bırakıyorum; ister 'çözüldü' olarak işaretler, isterse işaretlemez. Belki çözüldüğünü sanıp aslında çözememiş de olabilirim diye sorgulamıyorum. Ancak konu üzerinden uzun bir süre geçmişse ve gerçekten çözüldüğü kesinse, belki moderatörler 'çözüldü' olarak işaretleyebilir. O da boş vakitleri varsa tabii.
Moderatörler olarak "2+2 kaçtır?" gibi bir soruya gelen "4" yanıtını bile konu sahibi dönüş yapmadan çözüm işaretleyemeyiz. Konu sahibinin dönüşü önemli bir durum bahsettiğiniz uzun sürede de olsa.

Anlattığım şekilde bir durum yaşanırsa konu sahibine "İçeriğe geri dönüş yapmama." uyarısı veriliyor ve bu uyarı süresi boyunca ilgili konu dışında hiçbir konuya mesaj yazılamıyor.

Ne yazık ki bazı konu sahipleri 3-4 uyarı alsalar da konuya dönüş yapmıyor, moderatörler de çaresizce çözüm raporunu reddetmek zorunda kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı