Technopat Üyeleri

Mobil kısmında elbette @BERWAR bana kalırsa da. Normalde ben de daha çok mobil tarafla ilgileniyordum. PC kısmı bir süre sonra çok yoruyor. :) Ancak yoğunluktan çok çok az girebiliyorum siteye. Cevapsız soru kalmaz zaten o endişeye girmeyin ancak her öneriyi de dikkate almayın. Bilgili ve doğru öneren yapan insanlar var olduğu gibi sallayan, piyasadan bir haber tonla insan da var.
 
  1. @BERWAR , @aybrktrhn
  2. Belli olmaz, bakarsınız bu gün üye olan birinin ilk mesajı çok beğenilir.
  3. @Silinen üye , @Neşeli Enginar üstüne tanımam bu ikilinin. :D Çok espritüeldirler, antidepresan gibi iki adamdır ya da yıllanmış şarap mı desek? İyi kafa yapanından. :D
  4. @Murat5038 biraz sert oluyor bazen (mecburen), çok açıklayıcı bir mesaj atıyor, konuyu açan mesajı okumadan cevap yazıyor. Güvenlik ve yazılım dedin mi duracaksın orada. @THE_MILLER da en bilgili insanlardandır bu konuda. Bir de @Recep Baltaş bazen serttir. En cana yakınlardan birisi @BilgisayarKurdu'dur ve çok bilgilidir. (y)
Ama Recep Baltaş PC'den falan anlamaz. :D Anlıyorsa da çat pat. :D

Opera Anlık Görüntü_2018-02-18_175347_www.technopat.net.png
 
Her şeyden anlayan var ama çoğunluk bilgisayardan anlıyor.
Her tür üye de bulmak mümkün. En sevimli, bilgili, adam gibi adam denilen üyeler bile kızınca sert olabiliyor.
@Murat5038 hocam kızınca çok sinirlenebiliyor mesela :D
Neşeli Engin abimiz de var. @er36po da neşelidir.
Sonuç olarak güzel bir yer.
Hatta bence en iyi sanal teknoloji topluluğu burası.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı