Erkekliğin %90'ı kaçmaktır.Doğru dürüst kavga etmedim ben ya adam akıllı dayak ta yemedim.
Köşeye sıkıştırdılar okulda kaçtım, çıkışa çağırdılar kaçtım.
Hep topuk sonuna kadar. Arkadaşça konuştuğum kızı seven hıyarın tekinin arkadaşları tarafından 10 kişiydiler sıkıştırılmıştım. Gören sanacak kızla french kiss alında resme alındım sadece telefondan bir şey gösteriyordu.
Erkekliğin yarısı kaçmaktan ibarettir mottosu ile hareket ettim ben.
Erkekliğin %90'ı kaçmaktır.ama adamlarda 5 kişi geliyor. Sadece sen varsın. Tabii ki topuklayacağız. bana kavga amaçlı gelenler pek olmaz. Genelde topuklama amacındayım.
Birde ortaokul 4. sınıfta sınıftaki bir grup burda söyleyemediğim lafları hakeden bir grup mahluk ile dövüştüm onlar dört ben tek kişiydim. Sonucunda iki tanesini dövdüm iki tanesi de beni dövdü sonra ben haklı bulundum disiplin kurulunda ve okul değiştirme kararı verildi o dört kişi hakkında.Ya ilkokulda bir kız vardı bana demir suluk ile vuruyordu bende kız diye vurmuyordum onu bir gün görürsem hesabını soracağım.
Ya ilkokulda bir kız vardı bana demir suluk ile vuruyordu bende kız diye vurmuyordum onu bir gün görürsem hesabını soracağım.
Bir de ortaokul 4. sınıfta sınıftaki bir grup burada söyleyemediğim lafları hak eden bir grup MAh'luk ile dövüştüm onlar dört ben tek kişiydim. Sonucunda iki tanesini dövdüm iki tanesi de beni dövdü sonra ben haklı bulundum disiplin kurulunda ve okul değiştirme kararı verildi o dört kişi hakkında.