Technopat üyelerinin ilk dayak yediği an

Doğru dürüst kavga etmedim ben ya adam akıllı dayak ta yemedim.

Köşeye sıkıştırdılar okulda kaçtım, çıkışa çağırdılar kaçtım.

Hep topuk sonuna kadar. Arkadaşça konuştuğum kızı seven hıyarın tekinin arkadaşları tarafından 10 kişiydiler sıkıştırılmıştım. Gören sanacak kızla french kiss alında resme alındım sadece telefondan bir şey gösteriyordu.

Erkekliğin yarısı kaçmaktan ibarettir mottosu ile hareket ettim ben. :D
Erkekliğin %90'ı kaçmaktır. 😆 Ama adamlarda 5 kişi geliyor. Sadece sen varsın. Tabii ki topuklayacağız. 😉 Bana kavga amaçlı gelenler pek olmaz. Genelde topuklama amacındayım.

Erkekliğin %90'ı kaçmaktır. 😆 ama adamlarda 5 kişi geliyor. Sadece sen varsın. Tabii ki topuklayacağız. 😉 bana kavga amaçlı gelenler pek olmaz. Genelde topuklama amacındayım.

Ben kavgaya karşım açıkçası. Bir de idare korkusu var küçüklüğümden beri. Müdür yardımcısı çağırdığında bile ne oldu acaba diye kendimi yiyip bitiriyorum.

Mecbur kalınca kavga edilir ama 5 kişi geldiklerinde bu kavga olmuyor ki dayak töreni gibi gelen geçen vuruyor. Teke tek gelmiyorlar da.

Karışan karşı taraf 20 kişi toplayıp gelen de karşı taraf adamlar bölünerek ürüyor herhalde 3 kişi gözüküp 20 kişi çıkıyorlar.

İlk yediğim ve en iyi yedigimi anlatıcam durun.Çok ufakken bile Acayip fırlama biriydim. Evdekiler bu cocugu spora yazdiralım stresini atsın akillansın demişler. 7 yaşında dövüş sporuna yazdırdılar. Zaten Damarlarda kan yerine itlik, kopukluk, serserilik akıyor sen git cocugu dövüş sporuna yazdır olacak işmi yani 😀 oturdugumuz mahalle desen o da öyle yani kavga bir sevgi biçimiydi bizim mahallede 😅 esini dostunu görürsun selamlaşırsın ya. Heh bizde kavgalaşırsın şeklindeydi. 😅 Neyse Ortaokul lise zamanı tam bir kalpsiz yüreğim 😂 musabakalarda başarı tebrikler falan derken zaten varolan bir ozgüvene öyle bir özguven daha ekleniyor ki artık kratosu gorsem getir götür yaptırırım, kelini öperim ve biri sataşırsa abine gel derim. Zeus gözümde mahallenin serserisi gibi bisey yani dehsetül vahset durumundayım. Ama sunuda belirtiyim kimseyle bilerek kavga çikartmadım. Antrenmanlardan butun stres ofke zaten bosaliyor pamuk oluyorsunuz sporun felsefesini vucudunuz benimsiyor. Once konusurak çozmeyi deniyor hale geldiydim. Eskisi gibi olsam önce döver sonra konuşurdum "oldumu simdi ne gerek vardı" diye 😅 neyse gelelim en iyi kısma "16 yaşındayım istanbulda açık uluslararası bir maç en iyi organizasyonlardan olimpiyat puanlari toplanır bu maclardan. Neyse gittik ilk tur slovak ikinci tur italyan derken durmuyorum pat küt esip geçiyorum 3. Tura geçtim bir Hong Konglu ilerden birbirimizi kesiyoruz, bileniyoruz bakışlarımızla ortalık kan revan olmuş zaten. Milli duygular everestte adrenalinin serotonin dopamin artık ne varsa onların verdigi yetkiyle ve kendi kendimin bana verdiği yetkiye dayanarak İçimden hakeme bağırıyorum "başlat şu maçı hadi birazdan azdan az, ondan çok gidecek. Hayatında yeni bir sayfa açıcam onun, onu tekrar dünyadan dünyada getirecem, ona kendi varlığını sorgulatıp platonun kalfası yapıcam. Maçtan sonra sgksını yaptırıp memleketine göndericem baslat artik şu maçı "diyorum. Maç başladı bir iki yokluyoruz birbirimizi 1-1 oluyor 2 - 1 oluyor öne geçiyorum derken. Bakın "o an" dedikleri sey oluyor. Hersey yolundayken kontrolüm altındayken Bu beni bir dövüyor. Bak yukarda dedıgım gibi kavgayla büyüdük hem yedik hem yedirdik, yeri geldi içmedik içirdik ama ben böyle yemedim icmedim. Sen mehmet yalcınmısın? sen emine beder misin? sen oktay ustamısın? sen nesin be yigidim yedikçe yiyesi geliyor insanın be. O nasil yumruk o nasıl tekme nazım hikmet gorse pirayeye degil o tekmeye o yumruğa yazardı mektupları. Yeni bir edebi akımin öncüsü olabilirdi. hakem maçı durduruyor. Durdurma diyorum bırak vursun vursun ki yeşil vadide dümdüz kosayım seferoğullarina katılayım. Psikolog gibiydi kaç kere çocugukluğuma gittim geldim bilmiyorum. Çocuk gece tarifesi açarak beni gecmise götürüp getirdi. Maç bitti ben iptal. Çocuk geçen yılın seribaşıymış. O mactan sonra gece gündüz demenden nasıl hırs yaptiysam milli takıma girdim hersey değişti ben değiştim benim için ilerisi değişti. O an Kötü dediğimiz şeyler, aldığımız kararlarla umulmadık şeylere kapı açıyormuş onu anladım. 😉 buda boyle bir anım. Sağol cekik gözlü yiğit iyi maçtı 🖐

6. sınıfta birisiyle çok fena tartışmış tık kavga çıkmaması için pek uzatmadım ve arkamı dönüp yavaşça uzaklaştım çocuk boynumu çevirdiğim an burnuma uçan tekme attı ve burnum kırıldı şeref yoksulu beni başka türlü alamayacağını bildiği için gitmemi beklememis.

6. sınıfta ortada olay yokken kıza iyi gözükebilmek için çocuğu kelime olarak ezmiştim oda benim yüzüme vurdu sonra oradan ayrıldım. (CRİNGE)

Ya ilkokulda bir kız vardı bana demir suluk ile vuruyordu bende kız diye vurmuyordum onu bir gün görürsem hesabını soracağım.
Ya ilkokulda bir kız vardı bana demir suluk ile vuruyordu bende kız diye vurmuyordum onu bir gün görürsem hesabını soracağım.
Birde ortaokul 4. sınıfta sınıftaki bir grup burda söyleyemediğim lafları hakeden bir grup mahluk ile dövüştüm onlar dört ben tek kişiydim. Sonucunda iki tanesini dövdüm iki tanesi de beni dövdü sonra ben haklı bulundum disiplin kurulunda ve okul değiştirme kararı verildi o dört kişi hakkında.

Sene kaç hatırlamıyorum ama İlkokuldayken okul dışında bana çok sert vurduğu için ve küfretmediğim halde küfrettiğimi öne sürdüğünden bir çocuğun burnuna yumruk atıp burnunu kanatıp 2-3 tane tekme atıp olay kaçtım. 8. Sınıfa giderken tekrardan karşılaştım ve o bana vurduğu ve iftira attığı için özür diledi ve ben de yıllar sonra pişman olduğumu söyleyip ondan ve eğer incittiysem özür dilerim dedim ve barıştık.

2. olay ise ben girmedim olaya ancak ortaokul 6. sınıfa giderken 8. sınıflardaki bir kız ve 7. sınıftaki bir kızla kavga etti ve Birbirlerine kafa atmışlar. Sonuç olarak ikisi de okuldan atıldı.

2 yıl önce 1 kez çeneme çok sert bir darbe almıştım arkadaşımdan, ilk defa birisi çeneme sert bir şekilde indirmişti, ama fit olduğum için o aralar pek etki etmemişti adam vurdu kafam hala düz duruyordu :D, sonra ayırdılar falan falan barıştık, çocukta iri yarı vurdumu oturtuyor çoğunlukla, onun dışında gerçek anlamda dayak yediğim olay tutsan 2 - 3 tanedir o da küçüklükten.

Bir de ortaokul 4. sınıfta sınıftaki bir grup burada söyleyemediğim lafları hak eden bir grup MAh'luk ile dövüştüm onlar dört ben tek kişiydim. Sonucunda iki tanesini dövdüm iki tanesi de beni dövdü sonra ben haklı bulundum disiplin kurulunda ve okul değiştirme kararı verildi o dört kişi hakkında.

Hocam ortaokulda bir grup vardı, 4-5 yıldı olay yaşanalı, sınıftayız sınıfta 2 kişiyiz bunlar geldi artist artist tabii "nabünüz len" dedi, geldi yanıma hayırdır dedi elini kaldırdı kaldırdığı gibi kafasını 5 - 6 kez kafasını sıraya vurdum bildiğiniz göçük oluşmuştu zaten kalkamadı bunun arkadaşları oturmuş izliyor sonuçta erkekler ya gitmişler müdüre şikayet etmişler, kimse okuldaki "errrrrrrrrrrkek"lerin delikanlılığını sorgulamasın, acımıyorum vallahi şimdi de var sırf önceden olduğu gibi kınama almak istemediğim için okulda olaylara karışmıyorum, çağırın şunları okul dışına tek tek elinizden geçirin isterse burnu kırılsın umrunuzda olmasın, sonuçta "errrrrrrrrkek"ler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı