Technopat ve Kuralları? (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu engellemek hem bizlere hede moderasyon ekibine düşüyor bence.

Konu üzerinde sürekli sahte hesap muhabbetleri felan dönüyor. Ben bu forum da yeniyim hatta forum işlerini 2010lu yıllar da bırakmıştım, o zamanlar da teknoloji değil IRC forumlarında takılırdım. IRC'ın bile ne olduğunu bilmeyenler olabilir, önemli değil.

Sahte hesap olayına gelince de yönetimin her kullanıcının IP adresini görme olayı var bir eklenti ile bu sistemler de aynı IP'den bağlanan kullanıcılar 'cok rahat' bir şekilde belirlenir, ve gereken cezai işlem yapılır.

Yapılmıyor ise; yönetimin ilgilenmediği konular ile kullanıcıların ilgilenmesi gereksizlikten başka bir şey olmayacaktır. İyi sosyaller.

Konunun bu kadar sükse yapması demek, bu forum da bazı şeylerin hala yerine oturmadığı, ve sözde 'kuralların' kişiden kişiye göre esniyebileceği aşikar olduğundan dolayı gündem olmuştur. Demek ki bu tarz görüşleri tasvip etmeyen bir sürü Technopat kullanıcısı mevcuttur.

Aynen biraz fazla uzadı ama gerekli kişiler açıklama yapmadan bu konunun kapanacağını düşünmüyorum.

Hem homofobiksiniz hem de utanmadan savunuyorsunuz bu durumu. Ben daha bir şey demiyorum hocam. Allah'a havale ediyorum.

Ayrıca mesajlarınız açık açık homofobik söylem içeriyor, ceza almıyorsanız bu da moderatör ekibinin ayıbıdır diyor ve konuyu takipten çıkarıyorum.

İmzayı nereye atıyoruz

Dostum @abidik gubidik homofobik söylemleri nedeniyle banlanacaksa bazıları da islamofobik söylemleri nedeniyle banlanmalı veya ceza almalı.
(Homofobiyi veya islamofobiyi savunmuyorum sadece adaletli olması gerektiğini söylüyorum yanlış anlaşılmasın)

Sen de heterofobiksin gibi geldi bana. Ayrıca herkes düşüncelerinde hürdür başkalarına zarar vermediği sürece eğer ceza vereceklerse -ki vereceklerini düşünmüyorum- sansürcü zihniyetin bir parçası olurlar, sen de onların şakşakçısı olursun!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…