Technopat ve Kuralları? (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu olayı artık Arap insanlar üzerinde bakmasanız? Bizim atalarımız ezilenlerin yanında durdu.
Ve inan ki filistin, doğu türkistan'ı destekleyenlerin çoğu kadın ve çocuklar için üzülüyor.

Dostum burada kimse Arap'lar üzerinden bakmıyor.
Ama sence de önce ülkendeki insanların ihtiyaçlarını gidermen gerekmez mi?

Dostum burada kimse Arap'lar üzerinden bakmıyor.
Ama sence de önce ülkendeki insanların ihtiyaçlarını gidermen gerekmez mi?
Çok haklısınız. Ne zaman bu ülkede mendil satan çocuklar gidip parklar dolduğunda, asgari ücret alan ana, baba çocuğuna istediğini aldığında başkalarına el uzatacak hale gelebiliriz.

Kardeşim konu suriyeye nasıl geldi :D C.başkanı açıkladı ya kendisi 40milyar dolar harcadık diye. 3milyar€ Avrupa'an geldi.
Verginin oraya gittiğini nasıl öğrendin acaba?
Daha önce de Suriye'lere verilen paranın bizim verdiğimiz düşünülmüştü de paranın başka kuruluş tarafında verildiği ortaya çıktı.

Twitter, Facebook ve diğer platformda herkes istediği şekilde düşüncelerini, yorumlarını hatta eleştirilerini de dile getirebilir. Buna da özgürlük denir Recep Bey kendi düşüncelerini yorumlamış. Burası teknoloji alanında yardımlaşma vb nedenler ile açılmış bir forum aslında bunu da göz önünde bulundurmanızı öneririm. Forumun yaş oranı da bazı konular da zaten ön planda görülmektedir. Şimdi sen diyorsun kendisi forumuna böyle kural koyuyor orada burada yazıyor şunu önce söylemek isterim. Sanane kardeşim ? adam istediğini söyleyebilir, küfredebilir hatta istemsiz şeyler bile yazabilir bu demek değil ki ben onu her türlü eleştiririm hatta utanmadan fotoğrafları da atabilirim. Bu forum sana uygun değil ise düşüncelerine hatta fikirlerine senin burada işin ne diye sorarlar öncelikle. Recep abinin hataları da olabilir ama benim kendisini çekiştirme yetkim bulunmamaktadır. Herkes kendinde sorumludur bu hayatta hatta bir atasözü vardır '' Ne ekersen onu biçersin '' sizin burada onu eleştirmeniz, yazdıklarını çelişkili bulmanız bence önemli değil. Önemli olan buranın bir forum olduğunu unutmamanız ve ona göre konular açmanızdır.

Saygılar.
Kendinle çelişiyorsun. Burdaki hakaretler
Twitter, Facebook ve diğer platformda herkes istediği şekilde düşüncelerini, yorumlarını hatta eleştirilerini de dile getirebilir. Buna da özgürlük denir Recep Bey kendi düşüncelerini yorumlamış. Burası teknoloji alanında yardımlaşma vb nedenler ile açılmış bir forum aslında bunu da göz önünde bulundurmanızı öneririm. Forumun yaş oranı da bazı konular da zaten ön planda görülmektedir. Şimdi sen diyorsun kendisi forumuna böyle kural koyuyor orada burada yazıyor şunu önce söylemek isterim. Sanane kardeşim ? adam istediğini söyleyebilir, küfredebilir hatta istemsiz şeyler bile yazabilir bu demek değil ki ben onu her türlü eleştiririm hatta utanmadan fotoğrafları da atabilirim. Bu forum sana uygun değil ise düşüncelerine hatta fikirlerine senin burada işin ne diye sorarlar öncelikle. Recep abinin hataları da olabilir ama benim kendisini çekiştirme yetkim bulunmamaktadır. Herkes kendinde sorumludur bu hayatta hatta bir atasözü vardır '' Ne ekersen onu biçersin '' sizin burada onu eleştirmeniz, yazdıklarını çelişkili bulmanız bence önemli değil. Önemli olan buranın bir forum olduğunu unutmamanız ve ona göre konular açmanızdır.

Saygılar.
Düşünce özgürlüğü ile Hakaret etmeyi karıştıryorsun. Bu forumda Atatürk'ü sevmeyen birçok müslüman var ama Onlar Recep Baltaş'a göre cahil kişiler. Kimse kimseye eleştiri yapamazsın demiyor hatta eleştiri ve düşünce özgürlüğü olmayan bir yerde ananormallik vardır fakat bunu hakaret,ırkçılık söylemleri ile karıştırmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı