Technopat ve Technopat hakkında yalan konuşanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyla alakalı olacak, Technopat hakkında yorum yapan bir videoya denk geldim. Ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır tabii.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video boş.

Hocam çok eski bir olay mouse olayı.

Technopat Sosyal hakkında birçok yerde boş boş yorumlar görüyorum en iyisi takmamak sosyali kullanmayıp veya 1 gün kullanıp "19 hesap" açan kişiler boş eleştiri yapıyor genelde.

Turbox, İzoly, Hadron, Everest vb. kullananlara bir küfür edilmediği kalıyor burada ona bakarsan. Belki alırken bilmiyordu bu insanlar, yardım istemeye geldiklerinde sayfalar dolusu dalga geçilirken iyi mi oluyor?

Rampage, Dark, Gamepower vb. çöplerini kullanıp kendilerinden düşük kalite ürün kullandığını düşündükleri kişileri ezme ikiyüzlülüğünü bıraktıkları zaman kimse üzülmez belki.
Yazdıklarınız da ayrı tartışılması gerekenler. Markayı kötülersin anlarımda, kişiye yaptıkları şeyler göz yumulacak cinsten değil. Ben sadece markaya laf atanları gördüm. Umarım kişiye laf atanları görmem.

Yardım almak için geldiğin bir forumda, eşyana çöp denilirse o forumda artık senin için çöp oluyor. Foruma çöp dediği için banlanan üye, üyenin malına çöp demesine rağmen hiçbir şey yapılmayan eski yöneticimiz.

Haklısın, arkandayım. Sen ban yersen ben de yerim. :)

Bu video boş.

Hocam çok eski bir olay mouse olayı.

Technopat Sosyal hakkında birçok yerde boş boş yorumlar görüyorum en iyisi takmamak sosyali kullanmayıp veya 1 gün kullanıp "19 hesap" açan kişiler boş eleştiri yapıyor genelde.
Boştur veya değildir çok takılmam açıkçası. Forumdan yana tek şikayetçi olduğum konu, imla hatası yaptığımda sanki idam edilecek gibi hissetmek. Bir anda biri çıkıp, 90 gün ban diyecek gibi. :)

Boştur veya değildir çok takılmam açıkçası. Forumdan yana tek şikayetçi olduğum konu, imla hatası yaptığımda sanki idam edilecek gibi hissetmek. Bir anda biri çıkıp 90 gün ban diyecek gibi. :)
1612827749282.png

İmla hatanı yakaladım. Cümleyi nokta ile bitirmemişsin. 90 gün sonra görüşürüz. Ya da dar ağacında!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı