Technopat Video İncelemeleri Hakkında Yorumlarım

AnewAge

Hectopat
Katılım
27 Mart 2012
Mesajlar
171
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhabalar ben Technopat video incelemeleri hakkında eleştirilerini söylemek istiyorum. İlk önce incelemeler eğlenceli ve ev ortamı havasında geçiyor. Sanki tanıdığınız akrabanız ya da yakin arkadaşınız anlatıyor gibi. Kılık kıyafet olarak da çok samimi bir ortam var... Örneğin kimse incelemelerde ya da böyle videolarda günlük kıyafet veya rahat şeyler giymezken özellikle son videolarda recep abinin şort giymesi dikkatimi çekti ve bence gayet hoş. Konuşma ve telaffuz olarak çok anlaşılır anlatıyorsunuz. ve esprili anlatışınızı da seviyorum. Umarım bu forum ve camia daha iyi yerlere gelir. Bol incelenmeli günler dilerim.. Recep abi ve ali abiye selamlar.. Telefondan gönderdiğim için pek Türkçe karakterlere uyamadım..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de video incelemelerini çok olumlu ve güzel buluyorum. İncelemenin yapıldığı ortamın dizaynı, sesler, ışıkların uyumu muhteşem olaylar detaylı inceleniyor ve görüntü kalitesi süper diyebilirim. Emeği geçen herkese teşekkürler.
 
Evet videoları izlemek oldukça keyifli. Hiç ilgi alanım olmasa bile bazen açıp izliyorum öylesine.
 
Özellikle hangi video olursa olsun Recep ve Ali arkadaşımızın beraber oldugu videolar çok eğlenceli oluyor. Ali'nin özellikle biz video'yu izleyenlerin daha fazla bilgilendirme amacıyla Recep Baltaş'a sordugu kontra sorular benim çok hoşuma gidiyor. Ben technopat'ı biosu uçmuş gigabyte anakartın dual bios desteği sayesinde kurtalırmasının videosunu izlerken buldum. Daha sonra malum technopat'e üye oldum, ve vazgeçilmezim oldu. Diğer anakartlarında bios kurtarma videosu olsa yani en son servise göndermeden neler yapılabilir, bence çok yararlı olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı