Technopat vs Yerli Firmalar adlı video hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rampage klavye kullanıyorum 26 tuşta anti-ghosting var ve fiyat aralığında ki en iyi klavye diyebilirim. Ayrıca James Donkey konusunda da hak veriyorum ben JD SSD önerdiğimde ağlayan çok oluyor fakat JD'nin 3 sene birebir değişim garantisi var. Ayrıca micron bellek kullanıyor. Kısacası Fury abimiz haksız değil moderatör fanboyluk yapmış.

Şu yorumlara bakıp gülüyorum sadece. Ciddiye alıp cevap vermenize bile gerek yok. Burda bu markaları kullanıp sıkıntı yaşayan insanlar çok. Açsın baksın yorumlara. Neymiş kendisi bu markalardan sponsorluk almıyormuş ama Technopat yetkilileri alıyormuş. Alacak tabi kardeşim adamların mesleği bu. Bu olay marka kalitesinin değerini değiştirir mi?

Dosya Ekleri

• 1.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 2.png
    6,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 3.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 4.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 67
Biri de çıksın şu çocuğa anlatsın. Technopat'a Gamepower, James Donkey, Rampage vb. firmalar ürün bile göndermiyorlar, Technopat'ın bu tarz leş ürünleri incelemeyeceklerini bildikleri için. Recep veya Ali Bey'in kendi kullanmayacağı ürünü incelemeyeceğini, tanıtmayacağını anlatın bu Furylevel adlı arkadaşa. O yüzden hep Corsair, Cooler Master, SteelSeries gibi ürünler inceliyor Technopat.

Ayrıca insan utanır ya Gamepower, JD, Rampage gibi firmalara "yerli" derken. Daha yeni başka konuda da yazdım. Nerede bu "Yerli ve Milli" sloganını görsem kusasım geliyor. Yetti artık, siz rant kasacaksınız diye milleti kandırmayın. Kendi hitap ettiğiniz topluluk yiyor böyle şeyleri ama bize yediremezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…