Benim nişan aldığım kurt parçalanmış bile. :D
Gölgelerin içinde, karanlıktan çıkan bir kurt var. Aim'i azcık aşağı kaydırınca görüşüne girer 😉 Onu vurmazsan çok sorun çıkartır o.

@Cruslan müsade var mı? Varsa Zamani Çocuk seni parçalarken çizeceğim yoksa diğer arkadaşı 😀

Gölgelerin içinde, karanlıktan çıkan bir kurt var. Aim'i azcık aşağı kaydırınca görüşüne girer 😉 Onu vurmazsan çok sorun çıkartır o.

@Cruslan müsade var mı? Varsa Zamani Çocuk seni parçalarken çizeceğim yoksa diğer arkadaşı 😀
Müsaade ediyorum. @334155 gözü açık atomlarına ayrılmasın.

lan, @DJ Dikkatt camiye...😳

@Seradotwav tuvaletim geldi ne yapim sonra ben hallettim zaten olayı hemi sen napcan beni bak beni sinirlendirme !(!)
Yarın sabah güneş ışığında çekip tekrar bu konuda paylaşacağım. Lamba ışığında sönük kalıyor ne yaptıysam olmadı idare edin artık. Normalde finali bununla yapıp bitirecektim lakin önceki istilalarda kötü çizdiklerimi ve bir daha çizilmesini isteyen kişileri tekrar resmedeceğim için 5.proje ile bu akımı sonlandırıyoruz. Belki başka akımlar başlatabilirim hayal gücümüze kalmış ... Resim diğer istilalar ile bağlantılı. Zaten görüyorsunuz 😀 mekan olarak iki istila bölgesinin arasında geçiyor.

Eki Görüntüle 666136

Köşeler net gözükmediği için bütün köşeleri tekrar yakından çektim.
Sol üst;

Eki Görüntüle 666144

Sağ üst;

Eki Görüntüle 666141

Sağ alt;

Eki Görüntüle 666140

Sol alt;

Eki Görüntüle 666143

Başka bir oda da farklı açıdan çekim;

Eki Görüntüle 666146

Hocam ayıp olmadımı sddsdsdsdsds.

Yarın sabah güneş ışığında çekip tekrar bu konuda paylaşacağım. Lamba ışığında sönük kalıyor ne yaptıysam olmadı idare edin artık. Normalde finali bununla yapıp bitirecektim lakin önceki istilalarda kötü çizdiklerimi ve bir daha çizilmesini isteyen kişileri tekrar resmedeceğim için 5.proje ile bu akımı sonlandırıyoruz. Belki başka akımlar başlatabilirim hayal gücümüze kalmış ... Resim diğer istilalar ile bağlantılı. Zaten görüyorsunuz 😀 mekan olarak iki istila bölgesinin arasında geçiyor.

Eki Görüntüle 666136

Köşeler net gözükmediği için bütün köşeleri tekrar yakından çektim.
Sol üst;

Eki Görüntüle 666144

Sağ üst;

Eki Görüntüle 666141

Sağ alt;

Eki Görüntüle 666140

Sol alt;

Eki Görüntüle 666143

Başka bir oda da farklı açıdan çekim;

Eki Görüntüle 666146

Beni de eklerseniz sevinirim.

Evet gün ışığında çektim ve fark ortada. Yani bunca yıldır yeni bir şey öğrendik kağıdın fotoğrafını akşam lamba ışığında çekerseniz çok kötü, sabah güneş ışığında çekerseniz güzel çıkıyor. Vay be;

tam ekran.jpg

Köşeleri çektik ortayı da gösterelim ;

orta.jpg

@Seradotwav tuvaletim geldi ne yapim sonra ben hallettim zaten olayı hemi sen napcan beni bak beni sinirlendirme !(!)

Hocam ayıp olmadımı sddsdsdsdsds.
Dostum o profil fotoğrafına onu yakıştırdım 😀 Şaka bir yana diğerinde daha iyi çizerim.

Beni de eklerseniz sevinirim.
Hasan_Emre, sen bir de ben. 3 adaşı son kez resmederim 👍

Evet gün ışığında çektim ve fark ortada. Yani bunca yıldır yeni bir şey öğrendik kağıdın fotoğrafını akşam lamba ışığında çekerseniz çok kötü, sabah güneş ışığında çekerseniz güzel çıkıyor. Vay be;

Eki Görüntüle 668665

Köşeleri çektik ortayı da gösterelim;

Eki Görüntüle 668663

Dostum o profil fotoğrafına onu yakıştırdım 😀 şaka bir yana diğerinde daha iyi çizerim.

HASAN_EMRE, sen bir de ben. 3 adaşı son kez resmederim 👍

Hocam DJ dikkate bumu yakışır bekle bulcam adresini(!)
Güzel oluyor sohbet muhabbet geçiyor. Zaten son istilayı yapıp konsepti kapatacağım.

Yapma etme hocam bitermi koca seri.
Hocam size bir öneri.
Bence bazı kişiler detaylı bazı kişiler (uzakta olduğundan dolayı olduğunu biliyorum) küçük, detaysız olmasın. Herkesi detaylı ve esprili olacak şekilde çizseniz daha güzel olabilir. Bu haliyle de güzel, elinize sağlık. :)
kendimi görmek için sabırsızlanıyorum.
@Elektrikci_Hasan

Orada kurtlar yerine seni parçalayacağım.
Selams, ben geldim.

Eki Görüntüle 666220

Hemen bu arkadaşın adresini bulun, aldırıyoruz. Volkan demirel ve Gökhan töre'yi bizzat bilgilendirdim.

Sen DJ dikkat de seni zaten kapıda indirirler de volkan sıkıntı bir sonraki maçta sabriyi oyuna aldırıp volkana şut çekmesini isteyeceğim Gökhan töre yürürken düşüyor zaten (!)
Selams, ben geldim.

Eki Görüntüle 666220

Hemen bu arkadaşın adresini bulun, aldırıyoruz. Volkan demirel ve Gökhan töre'yi bizzat bilgilendirdim.

Sakın hejianı çağırmada.
9. Sayfaya geccez hep ben yazdım neredeyse.
Lan hejianı kim çağırdı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı