Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 8 Eylül 2020 #51 Elektrikci_Hasan dedi: Battaniyelerin altında o. Odasına sağlam bir kurt adam girmiş kokluyor etrafı. An meselesi bulması Genişletmek için tıkla... Çorap kokusundan bulamamıştır, onun kokusunu bastırıyor. D:
Elektrikci_Hasan dedi: Battaniyelerin altında o. Odasına sağlam bir kurt adam girmiş kokluyor etrafı. An meselesi bulması Genişletmek için tıkla... Çorap kokusundan bulamamıştır, onun kokusunu bastırıyor. D:
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #52 O değil de @Clarence Morrow tüm muhabbeti kaçırıyor yav. Görmedi herhalde konuyu.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 8 Eylül 2020 #53 Elektrikci_Hasan dedi: O değil de @Clarence Morrow tüm muhabbeti kaçırıyor yav. Görmedi herhalde konuyu. Genişletmek için tıkla... Hocam o dünkü 2 forumun tartışmasının arasında kaldı, psikolojik sorunlarla yüzleşiyor.
Elektrikci_Hasan dedi: O değil de @Clarence Morrow tüm muhabbeti kaçırıyor yav. Görmedi herhalde konuyu. Genişletmek için tıkla... Hocam o dünkü 2 forumun tartışmasının arasında kaldı, psikolojik sorunlarla yüzleşiyor.
Ricardo Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 531 Çözümler 6 Yer Aja 8 Eylül 2020 #54 Elektrikci_Hasan dedi: O değil de @Clarence Morrow tüm muhabbeti kaçırıyor yav. Görmedi herhalde konuyu. Genişletmek için tıkla... Kılıç yarına kadar yok galiba. Bana demişti 1 saat 23 dakika önce.
Elektrikci_Hasan dedi: O değil de @Clarence Morrow tüm muhabbeti kaçırıyor yav. Görmedi herhalde konuyu. Genişletmek için tıkla... Kılıç yarına kadar yok galiba. Bana demişti 1 saat 23 dakika önce.
Tillke Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 110 8 Eylül 2020 #55 Senden çok iyi D&D oyuncusu olur ama bizim ülkede yaygın değil.
Doge Coin Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 274 Yer Endor 8 Eylül 2020 #56 Bizde buralardan arsa alalım.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #57 Tillke dedi: Senden çok iyi D&D oyuncusu olur ama bizim ülkede yaygın değil. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Elementor dedi: Hocam o dünkü 2 forumun tartışmasının arasında kaldı, psikolojik sorunlarla yüzleşiyor. Genişletmek için tıkla... Ricardo dedi: Kılıç yarına kadar yok galiba. Bana demişti 1 saat 23 dakika önce. Genişletmek için tıkla... Hadi ya. Banlı o zaman. Okuyordur bu satırları cezası bitince yazar
Tillke dedi: Senden çok iyi D&D oyuncusu olur ama bizim ülkede yaygın değil. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Elementor dedi: Hocam o dünkü 2 forumun tartışmasının arasında kaldı, psikolojik sorunlarla yüzleşiyor. Genişletmek için tıkla... Ricardo dedi: Kılıç yarına kadar yok galiba. Bana demişti 1 saat 23 dakika önce. Genişletmek için tıkla... Hadi ya. Banlı o zaman. Okuyordur bu satırları cezası bitince yazar
Ricardo Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 531 Çözümler 6 Yer Aja 8 Eylül 2020 #58 Elektrikci_Hasan dedi: Eyvallah Hadi ya. Banlı o zaman. Okuyordur bu satırları cezası bitince yazar Genişletmek için tıkla... Banlı değil, Steam'dan bunları dedi bana. Uzun süredir de aktif değil. Yarın görür konuyu herhalde değil mi? @Clarence Morrow
Elektrikci_Hasan dedi: Eyvallah Hadi ya. Banlı o zaman. Okuyordur bu satırları cezası bitince yazar Genişletmek için tıkla... Banlı değil, Steam'dan bunları dedi bana. Uzun süredir de aktif değil. Yarın görür konuyu herhalde değil mi? @Clarence Morrow
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 8 Eylül 2020 #59 BalikŞuşişi dedi: Gerçekten iyi olmuş. İleride @Asosyal Necmi 'yi eklemeyi düşünüyor musunuz? Maalesef 1 yıllık ban yediği için aramızda olamayacak. Onu yaşatmamız gerekiyor . Genişletmek için tıkla... Acaba neden ban yedi merak ettim.
BalikŞuşişi dedi: Gerçekten iyi olmuş. İleride @Asosyal Necmi 'yi eklemeyi düşünüyor musunuz? Maalesef 1 yıllık ban yediği için aramızda olamayacak. Onu yaşatmamız gerekiyor . Genişletmek için tıkla... Acaba neden ban yedi merak ettim.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 8 Eylül 2020 #60 Lejax dedi: Acaba neden ban yedi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Açtığı konuları okuyun, bünyesinde çok fazla pesimist düşünce olduğu için Miami'de, o çok istediği kızlarla, tatilde.
Lejax dedi: Acaba neden ban yedi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Açtığı konuları okuyun, bünyesinde çok fazla pesimist düşünce olduğu için Miami'de, o çok istediği kızlarla, tatilde.