Çorap kokusundan bulamamıştır, onun kokusunu bastırıyor. D:Battaniyelerin altında o. Odasına sağlam bir kurt adam girmiş kokluyor etrafı. An meselesi bulması![]()
Çorap kokusundan bulamamıştır, onun kokusunu bastırıyor. D:Battaniyelerin altında o. Odasına sağlam bir kurt adam girmiş kokluyor etrafı. An meselesi bulması![]()
Hocam o dünkü 2 forumun tartışmasının arasında kaldı, psikolojik sorunlarla yüzleşiyor.O değil de @Clarence Morrow tüm muhabbeti kaçırıyor yav. Görmedi herhalde konuyu.
Kılıç yarına kadar yok galiba. Bana demişti 1 saat 23 dakika önce.O değil de @Clarence Morrow tüm muhabbeti kaçırıyor yav. Görmedi herhalde konuyu.
EyvallahSenden çok iyi D&D oyuncusu olur ama bizim ülkede yaygın değil.
Hocam o dünkü 2 forumun tartışmasının arasında kaldı, psikolojik sorunlarla yüzleşiyor.
Kılıç yarına kadar yok galiba. Bana demişti 1 saat 23 dakika önce.
Banlı değil, Steam'dan bunları dedi bana.Eyvallah
Hadi ya. Banlı o zaman. Okuyordur bu satırları cezası bitince yazar![]()
Acaba neden ban yedi merak ettim.Gerçekten iyi olmuş. İleride @Asosyal Necmi 'yi eklemeyi düşünüyor musunuz? Maalesef 1 yıllık ban yediği için aramızda olamayacak. Onu yaşatmamız gerekiyor.
Acaba neden ban yedi merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.