Technopat Yasaklı Listesine Eklendi

• Konuyu başlatan yhenn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 65
  • Görüntüleme 7.220

yhenn

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
Devlet kurumlarından birinde çalışıyorum. Çok ilginçtir üç senedir bu siteye girebiliyorken bugün giremedim. Games kategorisine girdiği için siteyi yasaklı listesine eklemişler. Genel müdürlüğü oyun değil teknoloji sitesi olduğuna nasıl ikna edebilirim?

Not : Çalıştığım kurumun ismini veremem, ayrıca belirteyim boş zamanım olursa siteye giriyordum. Erkenden gelecek eleştirilere yerimizi yapalım :)

tch-min.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Devlet kurumlarından birinde çalışıyorum. Çok ilginçtir üç senedir bu siteye girebiliyorken bugün giremedim. Games kategorisine girdiği için siteyi yasaklı listesine eklemişler. Genel müdürlüğü oyun değil teknoloji sitesi olduğuna nasıl ikna edebilirim?

Not : Çalıştığım kurumun ismini veremem, ayrıca belirteyim boş zamanım olursa siteye giriyordum. Erkenden gelecek eleştirilere yerimizi yapalım :)

Eki Görüntüle 384177

Devlet kurumlarında çoktandır sözlükler, forumlar, sosyal medya siteleri engelli diye biliyorum. Zaten temel mantık internetin bu tip yerlere girmek için kullanılmasını engellemek.

Ha! Bu mantık klasik Orta Doğu kafası ama yapacak bir şey yok ne diyelim...

"İşçi=Köle" kafasını aşmak dileğiyle...

Belki bir gün kafalar değişir de yasaklara değil, özgürlüğe merhaba deriz...

Felsefe ve konu dışında açılan bazı konularla alakalı olmasın.

Sanmam.

Daha önce de bazı okullarda(!) engellendiğimiz olmuştu. Wikipedia'nın yasaklı olduğu bir ülkede bizim yasaklanmamız gayet normal bence.

Ben yasağın kaldırılması için bir başvuru yapmayız diye düşünüyorum.

Sitede oyun da yok, oyun kategorisi ne yahu :)

Sanmam.

Daha önce de bazı okullarda(!) engellendiğimiz olmuştu. Wikipedia'nın yasaklı olduğu bir ülkede bizim yasaklanmamız gayet normal bence.

Ben yasağın kaldırılması için bir başvuru yapmayız diye düşünüyorum.

Sitede oyun da yok, oyun kategorisi ne yahu :)

Bu kadar da olumsuz yaklaşmayın ülkemize :D Millet bu yasaklar sayesinde VPN, DNS olaylarını basit düzeyde de olsa öğrendi.

Aslında her konudaki zorluklar eğitimimiz için...

Mesela içkiye falan az daha vergi atarlarsa zaten toplumun yarısından fazlası kimyaya merak salacak...

Büyük devlet olmak böyle böyle oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı