Ben VPN'le filan uğraşmıyorum Chrome'u yükleyince adresin başına 0 koy sonra favorilere ekle.Devlet Wikipedia'yı ve bunun gibi Yararlı siteleri biz VPN'i öğrenelim diye yasakladı arkadaşlar lütfen öğrenelim bunları.
Sömürgeci bir devlet tarafından yönetiliyor halk. Bu durumda bir direniş, başkaldırma yapılmadığı sürece hiçbir işçi hem maddi anlamda hem de güvence anlamda hakkını alamayacaktır."İşçi=Köle" kafasını aşmak dileğiyle...
Temel amaç Technopat'ı veya forumları, sözlükleri yasaklayalım değil. Temel amaç bilgisayar başındaki adam mesai saatlerinde bu tür işlerle arkaplanda uğraşmasın diye yapılır.
Boş zamanın varsa yükleyeceksin internet paketi telefonuna. İstediğin yere gireceksin...
Kesinlikle. Özgürlükten bahsedilmesi falan da ayrı komik geldi bana. Herkes iyi niyetli değil. İşten kıytırıp devletin sana hizmet için verdiği bu özelliği kötüye kullanacak kişi çok.Devlet o interneti sen keyif yap diye değil, iş yap diye veriyor sana. O PC, Technopat'a girip gezinmen için değil, hizmet için verildi.
Ben VPN'le filan uğraşmıyorum Chrome'u yükleyince adresin başına 0 koy sonra favorilere ekle.
Temel amaç Technopat'ı veya forumları, sözlükleri yasaklayalım değil. Temel amaç bilgisayar başındaki adam mesai saatlerinde bu tür işlerle arkaplanda uğraşmasın diye yapılır.
Boş zamanın varsa yükleyeceksin internet paketi telefonuna. İstediğin yere gireceksin...
Sömürgeci bir devlet tarafından yönetiliyor halk. Bu durumda bir direniş, başkaldırma yapılmadığı sürece hiçbir işçi hem maddi anlamda hem de güvence anlamda hakkını alamayacaktır.
Mantıklı tek yorum.
Devlet o interneti sen keyif yap diye değil, iş yap diye veriyor sana. O PC, Technopat'a girip gezinmen için değil, hizmet için verildi.
Hatta stajerlik yaptığım devlet kurumunda da yasaktı. Hatta bende bilgi-işlem bölümünde staj yapıyordum. Sadece bizim bilgisayarlarımız YouTube'a falan giriyordu. Hatta torrent bile açtım . Diğer birindeki personeller giremiyordu YT'ye XD.
Sanırm Tunceli'de yaşıyorsunSömürgeci bir devlet tarafından yönetiliyor halk. Bu durumda bir direniş, başkaldırma yapılmadığı sürece hiçbir işçi hem maddi anlamda hem de güvence anlamda hakkını alamayacaktır.
Devletin hizmet için tahsis ettiği bir bilgisayar olduğunu unutmayalım. Keyif için yok orada.Basit bir Wifi aparatını -eğer USB izniniz varsa- bilgisayara takıp, mobil veriyi paylaşın gerisi gelsin diyeyim. Bilgisayardan takılmak daha tatlı oluyor...
Kırıkkale malesefSanırm Tunceli'de yaşıyorsun