Technopat Yazım Kuralları

Ekran Görüntüsü (24).png

Eminim ki şu ana dek en çok yazım kuralarına uymayan ceza alan kişi benim.

Kaç hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Vakti zamanında ban yedim itiraz ettim, bir şey yazın bari, moderatörlerin ismi de gözükmüyor. Noktalama işaretleri ile uğraşmak külfetli değil mi? Şu an tehlikeli sularda yüzüyorum her an bir yanlıştan gidebilirim.

Benim de Türkçem zaten Technopat Sosyal sayesinde çok iyi oldu.

Hocam günlük hayatta da nokta koyan birisiyim de bazen unutuyorum işte, sırf ban yememek için kendi sorum hariç birilerine nadiren yardımcı oluyorum.

Mesaj sayısındaki orana göre değerlendirmek lazım, muhtelemen o vakte benim sizden çok olur, kafası dağınık birisiyimdir zaten.

Hocam yazım kuralların da size hak veriyorum, sona nokta koymadım diye uyarı aldım, ne yapalım artık daha dikkatli olucağız, gerçekten moderatörler yapay zeka mı ben de merak ediyorum.

Yani insanlar oraya yazı denetim botu koymuşlar onları aktif edip niye yazmıyorsunuz ki.

Evet, insanlık halidir. Gözden kaçabilir ancak hata yapmadığınız sürece ban yemiyorsunuz. Mesela 18 Aralık 2020'den beri yazım yanlışı uyarısı almamışım, aldığım ilk ve tek uyarı. Türkçeye biraz özen gösterirseniz sıkıntı yaşamazsınız.
Hocam o kadar iyi yazabilsem editör olurdum, Türkçe yazım kuralları arasında karmaşık ve zor bir dil, sürekli kuralları değişim içerisinde.

Bence şu an çok insaflılar. Eskiden bu konu yüzünden sürekli moderasyonla kavga ediyorduk. (Ya da ben hata yapmıyorum artık.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı