Sigma.O zaman hatalı yazıyorsunuz. Türkçemizi düzgün kullanalım! Lütfen kendinize 1 puanlık ceza veriniz. Bu mesajınızla arka arkaya 2 mesajda yazım hatası yaptığınızı görüyorum. Eder 2 puan!
Technopat moderatörleri Türkçeye baştan kural yazamaz.
Sigma.O zaman hatalı yazıyorsunuz. Türkçemizi düzgün kullanalım! Lütfen kendinize 1 puanlık ceza veriniz. Bu mesajınızla arka arkaya 2 mesajda yazım hatası yaptığınızı görüyorum. Eder 2 puan!
Technopat moderatörleri Türkçeye baştan kural yazamaz.
Sen 300 mesaj yaz bakalım kaç uyarın oluyor.
Hayır, cümle sonuna nokta gelmelidir. Cümle emoji ile bitirilemez. Eğer cümle bittiyse, emojiden önce nokta konulması gerekir. Emojinin varlığı Türkçe kurallarına dahil değildir. Türkçe bildiğimiz Türkçedir.Emojiden sonra nokta gelmeli diye bir kural mı var?
BuNa bende katılıyorum.Yazım kurallarından ban yemek unutulmuş bir özellik mi (çünkü ne kadar dikkat etmeye çalışsak da ban yiyebiliyoruz), hatta daha da ileriye götüreyim, moderatörler yapay zeka mı?
"Matçı" nedir?Edebiyat mezunu olsam bile bu hiç değişmeyecek, nasılki matçıların 4 işlemci olmaması gibi.
Nasılki matçıların 4 işlemci olmaması gibi.
Hocam, ayrıca "-ki" ekinin de ayrı yazılması gerekiyordu. Bunu atlamışsınız."Matçı" nedir?
Ciddi olamazsın."Matçı" nedir?
Onu mesajı rapor ederken açıklama kısmında özellikle belirttim.Hocam, ayrıca "-ki" ekinin de ayrı yazılması gerekiyordu. Bunu atlamışsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.