Technopat YouTube kanalı son zamanlarda tekrar popüler olmaya başladı?

Technopat kalitesini şuradan anlayabiliriz, bir tane kendileri kullanmadığı parçayı önermiyorlar, James Donkey ürünleri, Gamepower ürünleri veya pek çok marka. Kendileri oluşturdukları sistemde diğerlerine göre SSD, Adata SU serisi değil, Kingston A400. PSU, Gamepower değil, CM, CORSAİR.
Video olarak çekilen sistem videoları sponsorlu oluyor normalde başka isim kullanmak yerine reklam yapıp kanalın adı üzerinden satıyor.

Donanım Arşivi'nin yaptığı iyi sistemlerde var ama Power Boost (C4) kullandığı sistemlerde var.

Technopat'a sponsor olarak Qp bilişim gibi yerler olduğu için genel parça kalitesinin daha iyi olması normal ama rakiplerine göre düşük kalıyor.

Alıcak kişi parasının hakkını veren en iyi sistemi almak istiyor ve bazı şeylerden kısıyor ama doğru şeyden kısmak lazım.

Merhaba. Technopat YouTube kanalı 2013-2015 yılları arasında oldukça çok ciddi sıçrayış yapmıştı yani abone ve izlenme artışı oldukça hızlıydı. Daha sonradan bu artışta yavaşlamalar meydana geldi. Ancak, son zamanlarda özellikle 2019-2020 yıllarında artışın tekrar hızlandığını farkettim. Technopat 500.000 aboneye ulaşmıştı ve şuan 509.000 abone mevcut. :) Sizce bu artışın sebebi ne olabilir? Ayrıca zamanında neden Technopat az izlenmeye başladı? Sebebi ne olabilir?

O yavaşlamalar cezalar yüzünden. Yazım kuralları.

Son düzenleme:
Benim kendi düşüncem çok fazla ince detay ve profesyonel olduğu için genel yaş kitlesi düşük veya tam olarak bilgisayar bilgisi pek olmayan insanlar izlemiyor veya anlamadıkları için "Ne anlatıyor bu adam, banane 1/1000 FPS'den" diyebiliyor. Diğer kanallar daha basitleşmiş bir dil ile anlattığı için izlenme oranları daha yüksek. Technopat kalitesini şuradan anlayabiliriz, bir tane kendileri kullanmadığı parçayı önermiyorlar, James Donkey ürünleri, Gamepower ürünleri veya pek çok marka. Kendileri oluşturdukları sistemde diğerlerine göre SSD, Adata SU serisi değil, Kingston A400. PSU, Gamepower değil, CM, CORSAİR.

Benim için Technopat ve Modart kanalı bilgi, içerik ve anlatım konusunda en iyi kanallar. DA kanalı videolarının yorumlarına bakılınca A320, ADATA SU, C4 PSU kullanılan sistemde RX 580 var ve herkes "Bu paraya ARİKS 580 4 CİGABAYT, harika" yazıyor, kitle düşündürücü.

DA'nın A320 anakart ile topladığı, sistemin linkini atabilir misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı