Her türlü darboğaz olur. Q9400'den bahsediyoruz.
SU serisinde sorundan bahsediyorsak 600 için konuşuyorum. Adata SU800 hala kullanılır ancak SU630/650 serisinde çuvalladı. SU serisini geçtim reis, C4 koyulan sisteme 3K para vermek aptallık. SSD bozuldu değiştir, formatını at kullan ancak güç kaynağı dengesiz olursa SSD takacağın SATA portuna kadar zarardasın.Enes, ADATA SU 800 serisini kötülemeni istemem. SU 850 2016'da almıştım, 2 sene ben kullandım ve sonrasında sattım arkadaşa halen daha kullanıyor. Firmware güncellemelerini eksiksiz alıp güncelliyordum. SU 650 serisinde sorunları bende duydum ve önermiyorum.
DA güzel anlaşmalar yapıyor, iyi işler çıkarıyor. O an mağazanın deposunda kalan ve kötü yorum alan ürünleri tanıtıp pazarlama mantığıyla. JD için 3 yıl değişim garantili olması ilgilendirmez, 3 yıl değişime gitmeyecek SSD gerek. Samsung SSD hakkında "O SSD'yi filmi bile atmam" dendiğini görmedim.
Kasa konusuna kimse o kadar takılmıyor ancak hava akışı kötü olan kasalar ısınma sorununu beraberinde getiriyor, Gamepower kasa kullanılsa bile PSU asla.