Mesaj sayımın bir önemi yok haksız yere gitmesi beni üzmüştü aynı internete bağlanan komşum ile hesaplar birleşmişti daha öncede dayımın oğlunun hesabındaki cezalar bana verilmişti beni etiketleyip sosyalden ayrılacağını söyledi ve saçma sapan şeyler yazmıştı hesaplar birleştirilip cezalar bana. Yani bu ilk hesabım değil kaç tane hesap değiştirdim neyse ki bunda uslu davranıyorum.
Dediğim gibi, bu okadar da kolay olmuyor.
Şu çift hesap olayında vb. karmaşa, yanlış anlaşılma olabiliyor... Yanılmıyorsam bu konuda (aynı İP adresinden giriş yapanlar için) M. Fidan tarafında açıklama yapılmıştı. Ona rağmen aynı modemden giriş yapmadan önce biraz düşünmek gerek. Ya da @brk35 gibi haberdar etmek gerek... (Sanırım berkay bir arkadaşıyla aynı modemden giriyor o nedenden dolayı da haberdar ermişti.
Neyse konuya dönelim. İnanmazsınız belki, çoğu zamab araba kullanırken bile kenara çekip gelişme var mı diye göz atıyorum.
Aslında tam olarak haber vermek sayılmaz. Haber verildiğinde bir ayrıcalık gösterileceğini düşünmüyorum. Yanlış anlaşılmasın, ben haber verip istediğim internetten Technopat Sosyal'e girmiyorum. Ben bu konu hakkında soru sormuştum. Aynı modemden girmek sorun yaratır mı diye. Bana gerekli açıklama yapılmıştı. Ben de kurallara uymak adına kendi internetim dışında başka bir yerden bağlanıp Technopat Sosyal'e girmedim açıklamadan sonra. Bunun öncesinde sadece aynı cihazlardan girmenin sorun yaratacağını sanıyordum.