Technopat'a giremeden duramıyorum

Artık bir parçam oldu burası. :D Gece yatıp kalktığımda hemen bilgisayarı açıp acaba kaç bildirim gelmiş diye bakıyorum hemen. :D
Düşünsenize sabah bir kalkıyorsunuz bir bakıyorsunuz üyeliğiniz silinmiş. :eek: Düşüncesi bile kötü. :)
 
Düşünsenize sabah bir kalkıyorsunuz bir bakıyorsunuz üyeliğiniz silinmiş. :eek: Düşüncesi bile kötü. :)
Bu o kadar da basit olmuyır. Yani yetkililer kulanıcıların hesaplarını hemen öyle bir kalemde silmiyor. (Yaptığınız hatalardan, vs. 'den dolayı uyarılıyorsunuz, aynı hataları tekrar etmede ısrar ederseniz ancak o şekilde olur)

Bunları daha önce üyeliği silinen birkaç üyeyi gördükten sonra öğrendim. :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı