Technopat'a İhbarda Bulunuyorum

Makaleler
61
Herkese merhaba, hdturk.org isimli Türk torrent sitesinin forum bölümünde sürekli olarak technopat.net'den alınan makale, yazı, görsel gibi içerikler kaynak belirtilmeden paylaşılmaktadır. Konuları açan kişiye sorduğumda ise "tek bir yerden değil farklı yerlerden alıyorum yazıları" şeklinde cevap vermiştir fakat gördüğüm kadarıyla noktası virgülüne kadar technopat.net'den alınmışlar.

Toshiba Store Canvio 5TB Taşınabilir Disk İncelemesi

Sitedeki:

1.JPG

Technopat.net'deki:

2.JPG

ASUS’tan Yeni Oyuncu Monitörü MG279Q
Sitedeki:

4.JPG

Technopat.net'deki:

3.JPG

İnternet’in Sonuna Yaklaşıyoruz

Technopat.net:

6.JPG

Adı geçen site:

5.JPG

Yukarıdakiler sadece bir kısımlarıdır hepsinin ekran görüntüsünü alıp atmak ile uğraşmak istemedim açıkcası. Evet durum bu şekilde gördüğünüz üzere, site adını vermem ceza sebebiyse lütfen ismi silin ama ceza vermeyin. Adı geçen site sahibiyle hiç bir sorunum vs. yoktur kendisini tanımam, sadece orada üyeliğim var ve izinsiz kullanım olduğunu düşündüğüm için bu konuyu açtım. Yönetim gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum, kesinlikle bir işgüzarlık girişimi değildir, bu izinsiz kullanımlar yönetim için sorun teşkil etmiyorsa konu onaylanmadan silinebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bilgiler aynı o monitörün incelemelerine bakın bir yere kadar aynıdır inceleyen kişi kişisel görüşünü artısını ve eksisini ekleyerek makalesini yazer veya videoya alır. Bire bir kopyalaması mantıksız okusa, özet geçse, kendinden yorum katsa...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı