Biz CHIP Forum'daki 10 kişilik kadro olarak buraya gelmiştik topluca fakat birçoğu forumu bıraktı sanırım...
Ve ilk başlarda gerçekten boş yere cezalar veriliyordu. Şu an kurallar katı diyenler temmuz ayını görmeliydi.
Forumu Renesas USB 3.0 Kontrolcüm için Firmware ararken bulmuştum. Recep Bey'in ismini daha önceden çeşitli dergilerden duymuşluğum vardı. Üniversite sınavı için bir süre ara verdim sonra geri döndüm
Ben bakkal amcadan 100 liraya ekran kartı almak üzereyken Recep abi'nin ekran kartı videosunu izledim. Mizahı beni çok etkiledi. Zar zor da olsa bu forumu buldum ve ayrılamıyorum.
Beni bir ''collecting data for crash dump'' hatası buraya getirdi. Çok geçmeden sorunum çözüldü ve hala buradayım. Bu forumdan ayrılamayacağım gibi harika bir forum.
Ömrümde sadece 1 defa bakkaldan kazık yedim 1000 TL'ye bana her oyunu açar dediği bir sistem sattı. Bendeki de şanssızlık aldıktan sonra YouTube'da Recep abinin videosuna rasladım. Facebook'ta arattım sordum beni buraya yönlendirdi, özelden sordum konu aç dedi.
Biz CHIP Forum'daki 10 kişilik kadro olarak buraya gelmiştik topluca fakat birçoğu forumu bıraktı sanırım...
Ve ilk başlarda gerçekten boş yere cezalar veriliyordu. Şu an kurallar katı diyenler temmuz ayını görmeliydi.
Youtube'den Recep abiyi keşfettim.
Facebook sayfasından Recep abiyi takip ettim, face sayfasında forumdan paylaşımlar yapıyordu ben hala tıklayıp girmedim foruma.
Sonra bu adam boşuna burada takılmıyor dedim,...
Ve buradayım.